ماهی شوریده یکی از لذیذترین، پرطرفدارترین و کم تیغ ترین انواع ماهی های جنوب میباشد که معولا در بازار به صورت تازه و منجمد عرضه می گردد .این ماهی یکی از ماهیان ممتاز جنوب است . تیغ و خار کمی دارد که به راحتی از گوشت آن قابل تفکیک می باشد . شوریده در سفره های جنوبی جایگاه و ارزش بسیار بالایی دارد و ترکیب فوق العاده آن با سیر و گشنیز تازه بی نظیر است . ماهی شوریده سایزهای مختلفی دارد که بسته به نوع طبخ می توان از سایزهای مختلف این نوع ماهی استفاده کرد .
شوریده معمولا در آبهای ساحلی تا عمق 40 متری زندگی می کند . این نوع ماهی از ماهی ها و میگوهای کوچک و سایر بی مهرگان تغذیه می کند و دلیل لذیذ بودن آن نوع تغذیه خوبی است که دارد .هم چنین در مورد شوریده می توان به این موضوع اشاره کرد که این نوع ماهی برای هر نوع روش طبخ ماهی از جمله سرخ کردن ، کباب کردن و طبخ به صورت ماهی شکم پر مناسب می باشد. گوشت ماهی شوریده پس از پخت بسیار نرم و لطیف است .
ماهی شوریده رو به صورت شکم پر و سوخاری هم میشه درست کرد. اما اگه طعم ماهی رو دوست دارید اینکار رو نکنید. فقط روی ماهی نمک بریزید و سرخ کنید در مرحله آخر بهش زعفران و آبلیمو اضافه کنید.