خانه
31.3K

طرز تهیه ترشی انبه ساده

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    مواد لازم :
    انبه سبز نارس : 1 کیلو
    سرکه : به مقدار کافی
    سیر : نیم کیلو
    فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوری
    تخم گشنیز : 3 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده تقسیم می کنیم.
    سپس به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.
    فلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم
    در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.
    برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.
    در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.
    بعد از 1 الی 2 هفته این ترشی خوش طعم آماده خوردن می باشد.

    نکته مهم :
    برای درست کردن این ترشی حتما باید از دستکش استفاده کنید زیر فلفل های بوداده شده بسیار تند بوده و پوست تان را اذیت می کنند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان