مواد لازم
برنج ۳ و نیم پیمانه
بادمجان ۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
ماست ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و زعفران و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها رو حلقه ای کنید و نمک بپاشید و بذارید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد اونا رو بشویید و خشک کنید و سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
پیاز رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید, گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و تفت بدید, وقتی گوشت حسابی تفت خورد, نمک و فلفل و کمی زعفران دم کشیده بزنید و بذارید تا مواد به خورد گوشت بره و شعله رو خاموش کنید.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید. در یک کاسه جداگانه, ماست رو کمی بزنید تا صاف و یکدست بشه, تخم مرغ ها رو به اون اضافه کنید و با چنگال بزنید تا تخم مرغ ها باز بشن. حالا زعفران دم کشیده رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.
برنج رو با مخلوط بالا کاملا آغشته کنید.
کف قابلمه مورد نظر, روغن بریزید, نیمی از برنج رو بریزید و خوب صاف کنید, حالا بادمجانها رو روی برنج بچینید, بعد هم گوشت چرخ کرده رو بریزید و صاف کنید, بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب صاف کنید.
اجازه بدید تا ته چین برای حداقل ۱ ساعت دم بکشه و بعد اونو در ظرف مورد نظر برگردونید و سرو کنید.
***نکات
*ته چین رو میتونید توی فر هم دم کنید.
*میتونید روی ته چین کمی کره آب شده بریزید تا عطر خوش کره همه جای اون پخش بشه!
*میتونید برای زیبایی کار, پوست بادمجانها رو نگیرید.
*بعضی ها ته چین رو فقط با زرده تخم مرغ درست میکنند, در اون صورت به جای ۲ عدد تخم مرغ کامل, از ۳ عدد زرده استفاده کنید.
*بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند, ولی توجه داشته باشید که قرار نیست مهمانهای شما ته دیگ بخورن, اونا قراره ته چین میل کنند!