مواد لازم:
گوشت خورشتی 250 گرم
بامیه:200 گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,دارچین به مقدار لازم
ابلیمو 1 قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه:
*ابتدا پیاز رو نگینی کرده و با روغن تفت میدیم.
گوشت رو اضافه کرده , شعله کمی زیاد میکنیم و گوشت رو تفت میدیم تا رنگش کاملا برگرده و خیلی کم سرخ بشن.
زردچوبه,فلفل و رب رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رب هم خوشرنگ بشه و هم خامیش گرفته بشه .برای داشتن یه خورشت خوشرنگ و خوب تفت دادن رب خیلی مهمه.
*اب رو به خورشت اضافه کنید و اجازه بدین که گوشت کاملا بپزه و همینطور اب خورش کم بشه .
بامیه ها رو تو مقدار کمی روغن تفت حدود 2 تا 3 دقیقه تفت بدین.تفت دادن بامیه باعث خوشمزه شدن خورش میشه.
نکته:چون بامیه زود میپزه و یک ربع بعد از اضافه کردنش خورش اماده ست پس خیلی مهمه که بعد از پختن گوشت خورش کم اب داشته باشه .
*بعد از این مراحل بامیه و نمک رو به خورش اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بپزه و خورش جا بیفته.
این مقدار برای حدودا 2 تا 3 نفر کافی هست.
بچه ها پخت به این صورت تایید میکنید کاری هست که اگه انجام بدم غذا خوشمزه تر بشه
و اینکه با بامیه دیگه چه غذایی میشه درست کرد؟