۱۰:۳۲ ۱۳۹۳/۲/۲۰
طرز تهیه خیارشور
خیار های ریز رو در شیشه آب معدنی یا نوشابه و دلستر و... بندازید و 1 قاشق غذا خوری سر خالی نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل و چند حبه سیر درون بطری بریزید.
سپس آب ولرم که گرم باشه را درون بطری و روی خیارها بریزید اما مواظب باشید فقط ولرم باشد که شکل ظاهری بطری از دست نره، نصف لیولن سرکه و سبزی ترخون و شوید و کمی هم کرفس تازه توش بریزید
و قبل از بسته شدن در بطری یک پلاستیک زیر درش بزارید تا سفت تر بشه و هو توش تره، بزارید تو جایی که نور بهش نخوره و دمای معمولی داشته باشه و بعد از 1 هفته آمادست
برای نگهداری خیارشورهارو در یخچال بزارید.
دوستان شرمنده من نتونستم عکس بندازم چون اصلاً درست نکردم، اما مراحلش رو کامل براتون نوشتم که بتونید درست کنید