این سالاد فوق العاده خوشمزه است. سسش اصل فرانسه است خود فرانسوی ها سس رو
اینطوری درست می کنن.
مواد لازم برای سالاد
●سینه مرغ ٢ تا
●
کاهو
● گوجه گیلاسی 110 گرم
● ١ حبه سیر
● نون تست
2 تا
● مقدار کمی پنیر پارمزان
●نمک و فلفل
مواد لازم برای سس سالاد:
● 2 حبه سیر
● 3
قاشق غذاخوری آبلیمو
● ١ قاشق چای خوری خردل
● 2 تا زرده ی تخم مرغ
●
100میلی لیتر روغن زیتون
● نمک و فلفل به اندازه دلخواه
سیر را پوست بکنید و خرد کنید تو یه ظرف 2 قاشق غذاخوری روغن
بریزید همراه سیرهای خرد شده داخل مایکروفر بذارید برای 20 تا 40 ثانیه. این کار
باعث میشه عطر سیر بلند شده و روغن طعم سیر بگیره.
نون ها رو نگینی خرد کنید و سینی فر را چرب کنید نون های خرد شده
را داخل سینی بریزید فر را روی 150 درجه بذارید و سینی را همراه نون ها به مدت 20
تا 30 دقیقه بذارید تا سوخاری بشن.
حالا تخم مرغ ها رو به مدت 5 دقیقه داخل اب جوش بندازید و بذارید
بپزه بعد زیر اب سرد بگیرید و پوستشان رو بکنید سفیده را کنار بذارید. حالا زرده ی
تخم مرغ و خردل و سیر را مخلوط کرده و هم بزنید. ( البته از زرده ی خام هم میشه
استفاده کرد اگه بوی خامی اذیتتون نمیکنه)
اب لیمو نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
تمام روغن زیتون رو اضافه می کنیم و هم میزنیم . همراه روغن
زیتونی که با سیر مخلوط کرده بودیم تو مایکروفر .
سینه ی مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار می کنیم
تو تابه روغن زیتون بریزید و مرغ ها رو خوب تفت بدید . تا دو طرفش
کاملا سرخ بشه.
کاهو را بشوید و به قطعات نه زیاد بزرگ نه کوچک خرد کنید و در دیس
یا بشقاب بریزید
روی کاهو مرغ های تکه تکه شده و نون های سوخاری رو هم روش بریزید
پنیرپارمزان رو نازک نازک ببرید یا رنده کنید و روی سالاد بریزید
روی سالاد سس بریزید
گوجه ها رو 4 تکه کنید و رو سالاد بریزید