خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    كباب_لوله_اى_تركيه

    مواد لازم:

    ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: 500 ﮔﺮﻡ

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﯾﺰ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﯼ: 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ: ﺩﻭ ﻋﺪﺩ 100 ﮔرم

    ﺳﯿﺮ: ﺩﻭ ﺣﺒﻪ

    ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻌﻨﺎﻉ: ﺧﺸﮏ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻤﮏ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﮔﺸﻨﯿﺰ : ﭘﻨﺞ ﺷﺎﺧﻪ

    ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    طرز تهيه :

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐــﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﮑﺸﺪ .

    ﺳﯿﺮﻫﺎﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﻧﻌﻨﺎ ﺧﺸﮏ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ .

    ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ .

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻨﺞ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺳﯿﺦ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﻢ .

    ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻟﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﯿﺦ ﻫﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﭼﺮﺏ ﺷﺪﻩ ﭼﯿﺪﻩ .

    ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20-25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺑﭙﺰﺩ

    طرز تهيه سس كباب لوله اى:

    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ . ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ، ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺭﻩ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ . ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ .

    ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺳﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ .

    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺭﺍﮎ، ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺲ ﺭﺍ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺲ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان