خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دلمه کادایف

    كارى از دوست خوب تركيه اى:

    150 گرم کادایف

    1 لیوان گردو(گردوی کامل نصف بشه)

    روغن مایع برای سرخ کردن

    3 عدد تخم مرغ(خوب زده شده )

    اگه مقدار کادایف زیاد بشه گردو,تخم مرغ و شربت هم باید زیاد بشه

    برای شربت:

    1.5 لیوان شکر 

    2 لیوان آب

    (یک ,دو قطره لیمو  در مرحله آخر اضافه میشه شربت جوشانده شده نه غلیظ باشه نه آبکی)

    طرز تهیه:

    رشته هاى کادایف را بدون اینکه از هم جدا کنین تیکه های کاملی جدا کرده با دست باز کنين وسط کادایف 7-6 تیکه نصف گردو گذاشته و کادایف را روی گردو آورده میبندیم.اینکار را تا تمام شدن کادایف ادامه میدیم .بعد کادایف های آماده شده را در تخم مرغ زده شده انداخته با دست جمع میکنیم و در روغن داغ انداخته پشت و رو کرده سرخ میکنیم و سپس در شربت كه كمى خنك شده انداخته و زیر و رو میکنیم تا شربت به خورد کادایف برود.تمام کادایف ها را در ظرف گذاشته سرو میکنیم.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نان ذرت 

    نان ذرت 

    2 لیوان آرد ذرت 

    2 قاشق سوپخوری روغن ذرت 

    2 قاشق سوپخوری شیر 

    1 قاشق سوپخوری سر پر ماست 

    2 قاشق مرباخوری سر صاف شکر 

    1 قاشق چایخوری جوش شیرین 

    نمک 

    به مقدار کافی آب جوش 

    آرد ذرت را در یک ظرف بزرگ الک کنید تمام مواد بجز آب جوش را با آرد مخلوط کرده قبل از اضافه کردن آب جوش به اندازه 100 میلی آب معمولی در حد دمای محیط اضافه کرده مخلوط کنید وسپس آب جوش را کم کم بیفزایید و هم بزنید بحدی که مایع شما به غلظت کیک باشد ودر سینی چرب شده پهن کنید وصاف کرده با کمک چاقو مرز برش های نان را معلوم کنید ودر فر از قبل گرم شده در حرارت 200 درجه بمدت 35 الی 40 دقیقه بپزید واز روی خطوطی که قبلا مشخص کرده بودید برش زده وسرو کنید 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بورک کنجدی 

    مواد لازم.  خمیر یوفکا یا فیلو ،گوشت چرخ کرده،پیاز،رب گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای رنگی،قارچ،پنیر پارمزان،ماست،روغن مایع.  من خمیر رو اماده از هایپر گرفتم.اول با گوشت و رب و پیاز وقارچ وفلفل دلمه مواد داخل بورک رو درست می کنیم که مثل تهیه  ماكاروني هست ولی از روغن استفاده کمی میکنیم.وقتی مواد حاضر شد پنیر پارمزان رو داخلش رنده میکنیم.در ی ظرف جداگانه ماست و روغن مایع رو به نسبت مساوی مخلوط می کنبم و خمیر رو به شکل مثلث میبریم.روی خمیر با برس کمی از مخلوط ماست رو می مالیم وبعد از مواد مون روی خمیر میگذاریم و رول می کنیم.در اخر روی رول ها زرده تخم مرغ مالیدم وروش کنجد ریختم.در فر صدوهشتاد. درجه به مدت سی الی چهل دقیقه.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    قطايف تركيه  (تاش كاداييف)

    مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف: 

    آرد: یک و نیم پیمانه 

    مایه خمیر: سه چهارم قاشق چای‌خوری 

    شکر:یک قاشق چای‌خوری 

    آب گرم: یک و نیم پیمانه 

    نمک: مقدار کم 

    روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم 

    مواد میانی قطایف: 

    شکر: 4 قاشق چای‌خوری 

    دارچین: 2 قاشق چای‌خوری 

    گردوی خردشده: 220 گرم 

    مواد لازم برای تهیه شربت قطایف: 

    شکر: دو و نیم پیمانه 

    گلاب: یک چهارم پیمانه 

    آب: یک و نیم پیمانه 

    هل: 3 عدد 

    دارچین: 3 شاخه 

    آب لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری 

    طرز تهیه: مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود. 

    آرد و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن‌ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید. 

    در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپ‌خوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب‌هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می‌شود. 

    قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. 

    طرز تهیه مواد میانی قطایف: 

    تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپ‌خوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. 

    قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید. نوش جان مهنازبانو

    طرز تهیه شربت: مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بورک 

    5عدد خمیر یوفکا 

    1، 2 پیمانه روغن مایع

    200گرم کره 

    1 عدد زرده تخم مرغ برای رویه

    مواد داخلی :

    پنیر 

    جعفری 

    طرز تهیه

    ابتدا کره را ذوب کرده و روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم 

    روی تخته ی کار یوفکا را پهن کرده و روغن را با برس روی یوفکا زده و لایه بعدی را پهن کرده دوباره همین کار را تکرار کرده تا 5 لایه تمام شود 

    سپس به 20 قسمت مساوی  برش زده و از مواد داخلی که شامل پنیر و جعفری هست میریزیم و رول میکنیم و داخل سینی فر قرار میدهیم .زرده تخم مرغ را روی رول ها زده و با دمای 200 درجه به مدت 20، 25 دقیقه قرار میدهیم.نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فاصولیه (غذای ترکی) 

    مواد لازم برای۴ نفر
    رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
    نمک به مقدار لازم
    لیمو عمانی ۴ عدد
    فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
    فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    آویشن ۱ قاشق مربا خوری
    زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
    لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
    گوشت ۲۰۰ گرم
    گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
    پیاز ۱ عدد


    طرز تهیه
    ۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم. 
    ۲- لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود. 
    ۳- پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
    ۴- لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. 
    ۵- در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. 
    ۶- سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم. 

    سایر نکات
    1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید. 
    2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا). 
    3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. 
    4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. 
    5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد. 
    6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود. 

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کیک میوه ای گردویی

    4 عدد تخم مرغ

    1.5 لیوان شکر

    1 لیوان روغن مایع

    1 لیوان ماست

    3 قاشق غذاخوری پر میوه خشک شده

    1 استکان گردوی درشت خرد شده

    1 پاکت بکینگ پودر

    1 پاکت وانیل

    2.5 لیوان آرد ( ممکنه اندازه لیوان فرق کنه بعد از 2 لیوان، آرد را با کنترل بریزین تا زیاد یا کم نشه)

    طرز تهیه:

    من کشمش,انجیر خشک و پوست پرتقال استفاده کردم

    تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شود هم بزنين(اینکار باعث میشه کیک خوب پف کنه حداقل 8-7 دقیقه). ماست و روغن مایع را اضافه کرده هم بزنین. وانیل , آرد و بکینگ پودر را الک کنین تا هوا بگیرد (بهتر است 3-2 بار الک کنین) و به مایه کیک اضافه کنین با هم زن دستی یا لیسک هم بزنین . میوه های خشک و گردو را ریخته با قاشق هم بزنین.در قالب ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بزارین تا بپزد با تست خلال دندان پخت کیک را کنترل کنین. نوش جان

    نکته:میتوانید به جای لیوان از پیمانه قنادی استفاده کنین

    بعد از 40 دقیقه تست کنین

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    رول ترد ارده

    مواد لازم

    1 لیوان روغن مایع

    1 لیوان ارده

    1 ليوان شكر

    2 لیوان گردو (کمتر هم میتونین استفاده کنین)

    18 عدد یوفکای باقلوا

    طرز تهیه:

    ارده و روغن مایع را با هم مخلوط کنین .از خمیر باقلوا یکی را باز کنین و با فرچه قنادی از مخلوط روغن مایع روی یوفکا بزنین.2 قاشق غذاخوری شکر و گردو به طور مساوی روی یوفکا بریزین.تا سه لایه اینکارو تکرار کنین و رول متوسط بکنین(نه سفت یاشه نه شل). هر اندازه ای که دوست دارین برش بزنین و در فر 180 درجه تا وقتی که روی یوفکا کمی سرخ شود بپزین.پودر قند پاشیده و سرو کنین

    نکته :یوفکا های ترکیه دو نوع هستن یکی برای غذا و نوع دیگه برای انواع باقلوا استفاده میشه که میتونین با یوفکای معمولی هم درست کنین

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی عالی بودن
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
  • leftPublish
  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پیراشکی گوشت سیب زمینی در قالب مافين

    haticeedizeken

    Muffin Kalıbında Patatesli Kıymalı Acmam 

     yan tarafta videosuna bakabilirsiniz. 

    1cay bardagı süt (ılık)

    1cay bardagı yag

    1cay bardagı su(ılık)

    1paket kuru maya

    1yemek kaşıgi seker

    1tatlı kaşıgı tuz 

    2yumurta (birinin sarısı üzerine)

    Alabildigi kadar un

    İlk önce maya seker ve ılık sutü bir kaba alalım. 3/5dakika kabarmasini bekleyelim. Yagini yumurtasini ekleyelim.Suyunu unla birlikte azar azar ilave ederek gidelim. Tuzunu da ekleyelim. Hamur toparlaninca 5 dakika kadar daha yoguralım. 1saat mayalandıralim. Mayalanan hamurdan 2ceviz buyuklugunde parcalar koparalim. Artmiyor tam geliyor . Veya elinizdeki hamuru kalibiniz 12 li ise 12 esit parcaya bölebilirsiniz. Hamuru cay tabagından biraz daha buyuk olacak sekilde acalim. Tereyagini sürelim harcımızı yayalım. Rulo yapalım. 3 eşıt parcaya bölelim. Bu parcaları yagladıgımız kalıbımiza dizelim. Üzerine yumurta sarısini surelim. Firinda turbo ayarinda 200 derecede pisirelim. 

    @Turkyemekler

    پیراشکی گوشت و سیب زمینی در قالب مافين 

    مواد لازم:

    1 استكان شير ولرم (100گرم)

    1 استکان روغن مایع(88 گرم)

    1 استکان آب ولرم(100 گرم)

    1 پاکت مخمر خشک(10 گرم)

    1 قاشق غذاخوری شکر

    1 قاشق مرباخوری نمک

    2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال)

    آرد به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    قبل از هر چیزی خمیر مایه,شکر و شیر ولرم را در ظرفی ریخته.3.5 دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.روغن و تخم مرغ را اضافه میکنیم.آب و آرد را با هم کم کم اضافه میکنیم.نمک را هم اضافه میکینم.بعد از اینکه خمیر آماده شد 5 دقیقه ورز میدیم و 1 ساعت استراحت میدیم.از خمیر عمل آمده به بزرگی نارنگى تیکه هایی جدا کرده که اضافه هم نمیاد.و اگه قالبتون 12 قسمت داره به 12 قسمت مساوی تقسیم کنین.خمیر را کمی بزرگتر از نعلبکی باز کنیدروی خمیر کره زده و مواد داخل(گوشت و سيب زمينى و جعفرى هست ميتونين هر چيزى درست دارين بزارين) را روی خمیر پخش میکنیم.و رول کرده و و سه قسمت مساوی میبریم  و در قالب چرب شده میچینیم.و روی خمیر زرده تخم مرغ زده  و در فر 200 درجه میپزیم

    نکته:تقریبا 30-20 دقیقه زمان کافی است

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پنکیک رولی موز (ترکیه)

    مواد اولیه : برای 4 نفر

    وانیل 1/2 ق چ

    بکینگ پودر 1/2 ق م

    آرد 1 پیمانه

    پودر کاکائو 3 و نیم قاشق غذاخوری

    شکر (دانه ریز) 4 ق غ

    شیر 1 پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

     تزیین :

    سس شکلات (یا شکلات آب شده) به مقدارلازم

    پسته (خورد شده) به مقدار لازم

     داخل رول ها :

    عسل مقداری

    موز 5 عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا شیر و تخم مرغ را در کاسه ریخته با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کاملامخلوط شود 

    آرد +پودر کاکائو + بیکینگ پودر + وانیل +شکر را اضافه نموده و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود 

    در تابه مورد نظر روغن ریخته و اجازه میدیم تا داغ شود از مایه به اندازه پنکیک در تابه ریخته (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم مثل تصویر ) 

    مایع را بصورت یکنواخت پهن کنید 

    اجازه میدیم به نوبت هر دو طرف پخته شود 

    سپس روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی خارج و پنکیک ها خنک شوند 

    بعداز خنک شدن پنکیک ها روی انها را با عسل مرطوب کرده و موز قرار میدهیم و رول میکنیم.(برای همه پنکیک ها این کار را انجام می دهیم) 

    به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش می دهیم 

    سپس روی رول ها را با سس شکلات و پسته خورد شده تزیین میکنیم. 

    نکات:

    میتوانید بجای عسل از نوتلا استفاده کنید 

    جایگزین سس شکلات : شکلات آب شده / عسل / نوتلا و......

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مرغ كنجدى عسلى

    مرغ کنجدی عسلی 

    350 گرم فیله مرغ 

    1 قاشق سوپخوری روغن 

    2 قاشق سوپخوری سس سویا 

    2 قاشق سوپخوری عسل 

    2 قاشق سوپخوری کنجد 

    نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک وزنجبیل 

    روغن را در ماهیتابه آب کرده مرغ را تفت دهید ادویه‌جات را اضافهکنید و2 دقیقه تفت دهید وعسل وسس سویا را افزوده هم بزنید ودر آخر کنجد را اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا مواد به خرد هم برود و5 دقیقه دیگر بپزید وبعد با چیپس فراوان سرو کنید 

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    کیک سیب

    اين كيك يكى از بهترين كيك هاى سيبى ميشه كه تا حالا خوردين

    مواد لازم

    4 عدد تخم مرغ

    200 گرم مارگارین یا کره

    1 لیوان شکر(170 گرم)

    2 قاشق سوپ خوری شیر

    2 لیوان آرد (هر ليوان 125 گرم)

    1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)

    1 پاكت وانيل (10 گرم)

    سیب

    طرز تهیه:

    تخم مرغ را با کره به دمای محیط رسیده هم بزنین تا کرم رنگ شود و به قوام خامه برسد .بقیه مواد را اضافه کرده مایه کیک را حاضر کنید.(شكر،وانیل,شیر و آرد که با بکینگ پودر الک شده)بعد از چرب کردن قالب مایه کیک را بریزین و سیب را مانند شکل ،روی مایه کیک بچینین بعد از تموم شدن کارتون روی سیبها دارچین و شکر بریزین و در فر 180 درجه بپزین .نوش جان

    نكته: قالب خيلى بزرگ نباشد كه پفش كم ميشه قالب گرد سايز 26 خوبه

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    سالاد مرغ و ورمیشل رشته ای

    ورمیشل را با کمی روغن مایع در قابلمه ای روی حرارت هم میزنیم وقتی شروع به تغییر رنگ دادن کرد مقدار کمی آب گرم ریخته و کی نمک میریزیم مثل برنج تا وقتی که آبش کشیده بشه میپزیم.بعد از پختن ورمیشل اجازه میدیم خنک بشه.گوشت مرغ آبپز شده را ریز ریش ریش میکنیم ورمیشل را اضافه کرده مخلوط ماست سیر دار و مایونز را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرف سرو ریخته نوش جان میکنیم

    نكته: ميتونين ورميشل را با آب مرغ بپزين

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نان سميت بوآچا

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    غذاهای ترکیه ای

    لقمه پاشا

    دسر بسيار خوشمزه 

    مواد لازم

    1 لیتر شیر

    1 لیوان + 1 قاشق غذاخورى آرد

    1 لیوان شکر

    1 پاکت وانیل (10 گرم)

    1 پاکت کرم شانتی (برای هم زدن 1 لیوان شیر)

    پودر نارگیل به مقدار زیاد

    طرز تهیه

    شیر و شکر و آرد را در قابلمه ای ریخته هم بزنین و روی حرارت تا وقتی كه به غلظت مناسب برسد مدام هم بزنین سپس از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه کنید .سینی فر يا هر ظرفى را با پودر نارگیل پر کنید از پودینگ حاضر شده با قاشق آرام  روی پودر نارگیل بریزین .وقتی خنک شد در یخچال بزارین  و 3 ساعت صبر کنین .سپس بیرون آورده و کرم شانتی را که با شیر هم زدین روی پودینگ بریزین برش های مربع و مساوی بزنین و یک تیکه را روی تیکه بعدی بزارین و دوباره کناره ها رو با پودر نارکیل پر کرده و سرو کنین

    نکته:میتوانید به جای لیوان از پیمانه قنادی استفاده کنید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۲:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای بورک تره فرنگی

    5 عدد یوفکا حاضرى

    1.5 لیوان شیر

    نصف لیوان روغن مایع

    1 عدد تخم مرغ

    3 قاشق غذاخوری ماست

    مواد داخل بورک:

    750 گرم تره فرنگی

    2 عدد هویج

    1 عدد سیب زمینی(اختیاری)

    4 قاشق غذاخوری روغن مایع

    فلفل سیاه

    1 قاشق غذاخوری رب

    نمك

    طرز تهیه:

    تره فرنگی را خوب بشورید و ریز خرد کنین.هویج و سیب زمینی را رنده کرده و همه اينا رو در تابه با روغن مایع تفت بدین.نمک و فلفل و رب را اضافه کنید هم زده و از روی حرارت بردارین.سينى فر را چرب کرده در یک کاسه شیر ,روغن مایع و ماست و تخم مرغ را هم بزنین و به لایه های یوفکا بزنين. اول خمیر یوفکا را در قالب یا سینی باز کرده و روی یوفکا مخلوط شیر را پخش کنین این کار رو با 2.5 خمیر یوفکا انجام داده و به وسط بورک میرسیم و حالا مخلوط تره فرنگی را روی یوفکا ریخته و پخش میکنیم و دوباره به همان ترتیب قبلی خمیر یوفکای باقی ماده را میزاریم و بین هر لایه مخلوط شیر را میزنیم. روی یوفکا زرده تخم مرغ زده در فر 200 درجه از قبل گرم شده میزاریم.زمانی که روی یوفکا طلایی شود از فر در میاریم. 

    نكته: يوفكاى اول را بزرگتر بردارين و بعد از تمام شدن تمام لايه ها يوفكاى اول را روى بقيه بيارين اينجورى كناره ها بسته ميشه

    تقریبا 20-30 دقیقه زمان کافیه میتونین چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنین

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #کوفته_ایزگارا_  (ترکی)  

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    سوپ هویج سیب زمینی کوفته

    يه سوپ مقوى براتون به اشتراك گذاشتم تو اين روزهاى سرد زمستون سوپ مخصوصا اگه تند باشه خيلى خوب ميشه

    4 عدد هویج

    3 عدد سیب زمینی

    2 عدد پیاز

    1 لیتر آب گوشت

    زنجبیل,فلفل سیاه,نمک و پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)

    مواد لازم برای کوفته:

    250 گرم گوشت

    1 عدد تخم مرغ

    دو تیکه نان یا آرد سوخاری

    جعفری,فلفل سیاه,زیره,نمک

    طرز تهیه:

    در قابلمه ای پیاز,سیب زمینی,هویج و زنجبیل را ریز خرد کرده یک لیتر آب اضافه و اجازه میدیم تا بجوشه.در این فاصله کوفته ها رو حاضر میکنیم .همه مواد را با هم مخلوط کرده گرد میکنم و در ماهیتابه تف داده میپزم.سپس سبزیجات پخته شده را در مخلوط کن ریخته یا با گوشت کوب برقی له میکنم.و 1 لیتر آب گوشت میریزم تا بجوشه شما قوام سوپ را کنترل کنین چون به خاطر نشاسته سیب زمینی , سوپ سریع غلیظ میشه.نمک و ادویه ها را اضافه میکنم.

    برای روی سوپ 2 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری رب را سرخ میکنم و روی سوپ میریزم.و جعفری ریز خرد شده روی سوپ میریزم

    میتونین کوفته های سرخ شده را داخل سوپ بریزین یا مثل من به سیخ چوبی بکشین.

    نكته: زنجبيل تازه استفاده شده مقدار بستگى به خودتون داره

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان