پیتزا ترکیه ای:
5 پیمانه آرد
یک و نیم پیمانه آب
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
3 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری مایه خمیر
مواد روی خمیر:
نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
2 تا فلفل دلمه ایی
2 تا گوجه فرنگی بزرگ
2 تا پیاز متوسط
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک و نیم قاشق چایخوری زیره سیاه پودر شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
آبلیموی تازه کمی برای بعد از پخت
جعفری خورد شده نصف پیمانه
روغن کنجد یا مایع به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا خمیرمونو اماده میکنیم آب ولرم ,شکر, مایع خمیر اضافه میکنیم تا عمل بیاد بعد آرد و نمک و روغن زیتون اضافه میکنیم تا خمیربشه (میتونیم داخل غذا ساز بریزیم )
داخل ظرف چرب شده برای حدود 2 ساعت استراحت میدهیم .
پیازو رنده شده را به گوشت چرخکرده اضافه کرده و مقداری روغن روی اجاق گذاشته تا کمی آب گوشت کشیده بشه نه اینکه گوشت سرخ بشه بقیه موادمون را که داخل غذا ساز ریخته تا خورد بشه به همراه ادویه(بستگی به ذائقه تون با فلفل چیلی تند میتونید تندترش کنید ) به گوشتمون اضافه میکنیم و میپزیم ولی نه به حدی که کاملا سرخ بشه باید خیلی کم آبدار باشه .
خمیر را به قسمت های کوچک تقسیم میکنیم و نازک پهن میکنیم و داخل قالب فر چرب شده قرار میدهیم و روی خمیر از مواد گوشتی, نازک روی خمیر پهن میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده روی حرارت 175 تا 180 درجه قرار میدهیم تا بپزه .
زمان پخت تقربیه باید در مدت پخت چک کنید.
بعد از پخت روشو کمی آبلیموی تازه میدهیم ( ابلیموی تازه طعم بهتری به پیتزامون میده)
و با هر چیزی که دوست داشته باشین مثل کاهو ,گوجه ,پیاز میل کنید .