دستور غذاهای ترکیه ای
شیرینی ترکیه ای دسر کونفه کاداییف
این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی “کونفه” و در زبان عربی ” کنافه” نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
مواد لازم برای شربت کونفه:
آب ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
مواد لازم برای کونفه کاداییف(شیرینی ترکیه ای): خمیر کاداییف ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
کره اضافی برای چرب کردن ظرف ۱ قاشق غذاخوری
پنیر، خرد شده ۱۰۰ گرم
پسته، آسیاب شده برای تزئین ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای:
۱ - اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
۲ - شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
۳ - فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۴- خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
۵- کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
۶- قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
۷- نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
۸- پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
۹ – بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
۱۰- حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
۱۱- بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
۱۲ - بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.