خانه
121K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    این نان محلی مورد استقبال زنجانی ها و میهمانانی که به زنجان سفر می کنند می توانند این نان بسیار خوشمزه و مقوی را به عنوان سوغات خوردنی خریداری کنند.

     

     

    این نان از نان های سنتی زنجانی ها است که هنوز هم مورد توجه بانوان بوده و بانوان روستایی بیشترین نقش را در ماندگاری این نان در سفره زنجانی ها دارند.

     

    برای پخت این نان علاقه مندان می توانند از  مواد اولیه  زیر استفاده کنند

     

     آرد بربري يك كيلوگرم  بيكينگ‌پودر و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چايخوري  زردچوبه 1/8 قاشق چايخوري  تخم‌مرغ سه عدد  مايه خمير يك قاشق مرباخوري  كره 200 گرم   شكر يك پيمانه   مخلوط روغن جامد و مايع و شیر به ميزان لازم

     

    طرز تهيه:

     

    آرد، تخم‌مرغ، شير، بيكينگ‌پودر، شكر، زردچوبه، زعفران، كره، روغن و مايه خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي مواد نايلون كشيده و به مدت يك ساعت كنار مي‌گذاريم تا مايه خمير عمل بيايد. سپس يك چونه از خمير را برداشته با وردنه صاف كرده از وسط با چاقو به چهار قسمت تقسيم مي‌كنيم بعد يكي يكي سرخ مي‌كنيم.

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان