طرز تهبه نانهای محلی دستور پخت کلوچه ها
اشترودل مرغ گوشت
خمیر جادویی
موادلازم:
ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﻗﻨﺎﺩﯼ ۵۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ
ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ۲۵۰ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ ﯾﺎ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺎﻣﺪ ﯾﺎ ﻧﯿﻤﻪ ﺟﺎﻣﺪ۶ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ ۵ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ
ﻣﺎﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺧﺸﮏ ﻓﻮﺭﯼ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ+ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﯾﺎ ۱۰ ﮔﺮﻡ
ﻧﻤﮏ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺷﮑﺮ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻏﺬﺍﯾﯽﯾﺎ ۲ﺗﺎ ۵ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺷﯿﺮﯾﻦ
طرز تهیه:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﯾﺪ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺷﮑﺮ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺧﻤﯿﯿﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪﻭ ﺩﺭ ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ۵ ﺗﺎ ۱۰ ﺩﻓﯿﻔﻪ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺗﺎ ﻋﻤﻞ ﺑﯿﺎﯾﺪ. ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﮏ+ ﺭﻭﻏﻦ+ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﮑﺮ+ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺣﺪ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﺪﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﺣﺎﻻ ﺧﻤﯿﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻣﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﺶ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﺶ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﺎﻗﯽ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﻮﺍ ﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺟﻤﻊ ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ yﺭﻭﯼ ﯾﻪ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻑ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯽ ﺷﺪﻩ ﺣﺪﻭﺩ ۵ ﺗﺎ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺭﺯ ﺑﺪﯾﺪ ﯾﺎ ۱۰۰ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪﺵ ﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ.ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﺍﻕ ﻭ ﺻﺎﻑ ﻭ ﻧﺮﻡ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺘﯽ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﻤﯽ ﭼﺴﺒﻪ. ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﯾﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﭼﺮﺑﺶ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﮔﺮﻣﯽ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺣﺠﻤﺶ ﺩﻭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺸﻪ.ﺣﺪﻭﺩ ۱ ﺗﺎ ۱/۵ ﺳﺎﻋﺖ. ﺭﻭﺵ ﺭﻭ ﯾﻪ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﯾﺎ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﻨﺪﺍﺯﯾﺪ. ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﭘﻒ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﺑﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻭ ﭘﯿﺮﺍﺷﮑﯽ ﻭ ﻧﺎﻥ ﻭ …. ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
مواد میانی اشترودل شامل پیازداغ،مرغ پخته ریش شده،فلفل دلمه،قارچی که از قبل با کره تفت داده شده،نخود فرنگی در صورت تمایل،هویج پخته نگینی یک عدد،نمک،فلفل سیاه و سس کچاپ و در نهایت پنیرپیتزا
البته شما میتونید بجای مرغ از گوشت چرخکرده هم استفاده کنید اما حتما روغن اضافی موادتون باید صاف بشه و مواد کاملا بدون روغن روی خمیر بذارین
طرز تهیه
اشترودل گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 500گرم قارچ 500گرم پنیرموزارلا 250 گرم کره 60 گرم آرد گندم 450 گرم روغن مایع 100 گرم شیر 125میلی لیتر پیاز2 عدد متوسط تخممرغ 1تا2 عدد رب گوجه. فرنگی 1 قاشق. سوپخوری شکر 2 قاشق سوپخوری نمک برای خمیر 1قاشق چای خوری مایع خمیر 2قاشق چای خوری. بهبود دهنده 1قاشق چای خوری. نمک وفلفل سیاه به میزان لازم. طرز تهیه ابتدا مایع خمیر را با مقداری شیر ولرم. ویک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید وبگذارید عمل بیاید روغن مایع وتخم مرغ را با هم ترکیب نموده بهبود دهنده را نیز به آن اضافه. کنید. ارد راکم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود خمیر رامقداری. ورز دهید روی آن را باروغن مایع آغشته کنید ودرظرف قرار دهید درظرف را بادستمال حوله ای بپوشانید. تاحجم خمیر 2برار شود. روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی. متر. بازکنید وبصورت مستطیل 10در20دربیاورید موادگوشتی را آماده نمایید پیاز رنده شده به مدت4 دقیقه تفت. دهید گوشت چرخ. کرده را به آن. اضافه کنید بعد از آن که رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل سیاه را اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی. رابه آن اضافه. کنید. وبه مدت 5دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شود مواد راروی خمیر پهن. کنید وسطح آن را با پنیرموزارلا رنده شده بپوشانید بعد روی مواد با یک لایه دیگر خمیر بپوشانید در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک. موازی دهید وروی آن را با روغن مایع یاکره چرب کنید سپس به مدت 20دقیقه در طبقه وسط فر باحرارت 180 تا200 درجه سانتیگراد ویا400 درجه فارنهایت قرار دهید
میتوانید بجای گوشت چرخ کرده ازماهی مرغ میگو استفاده کنید