#نان_سیر_بندر_ترکمن
طرز تهیه انواع نان و کلوچه های محلی
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه آرد گندم
1 لیوان آب
پیمانه روغن محلی آبشده
1 بوته سیر
ق چ نمک
طرز تهیه
1. آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.
2. حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.
3. نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.
4. خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.
5. بعد از سه ساعت، بهاندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.
6. کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یکطرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.
نکته
ترکمنها این نان را در تنور خانگی درست میکنند. اگر تنور ندارید، میتوانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.