خانه
120K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    #کلوچه_های_کوچک_میوه_ای

     

    مناسب برای :12 نفر

    زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

    این کلوچه‌های کوچک و خوش‌مزه بسیار مناسب برای صرف یک عصرانه دوست‌داشتنی در کنار خانواده است. این کلوچه های خوشمزه را می توانید در یک ظرف در بسته به مدت 1 هفته در دمای اتاق نگه دارید.

     

    مواد لازم:

    میوه های خشک 

    1.5 پیمانه

    سرکه سیب

    1 پیمانه

    گردو

    ⅓ پیمانه

    آب پرتقال

    2 قاشق غذاخوری

    آرد چند منظوره

    برای سطح کار

    خمیر پایه

    3.5 پیمانه

    تخم مرغ

    1 بزرگ

    شکر

    برای تزئین

     

    طرز تهیه:

    1⃣ در یک تابه متوسط میوه‌های خشک شده (مانند کشمش طلایی، گیلاس، زغال اخته، و انجیر) که از قبل به‌صورت تکه‌های بزرگ خرد کرده‌اید و سرکه سیب را بر روی حرارت متوسط تا بالا به‌جوش بی‌آورید. حال شعله را کم کنید و اجازه دهید مخلوط کمی روی حرارت بماند تا مایع تقریبا به‌طور کامل جذب شود ( به‌مدت 8 دقیقه).

    2⃣ سپس مخلوط میوه‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید و مخلوط‌کن را برای مدت کوتاهی روشن کنید تا میوه‌ها تنها خرد شوند اما حالت خمیری و پوره‌ای پیدا نکنند (تکه‌هایی از میوه‌ها باقی بماند). میوه‌ها را داخل یک ظرف متوسط بریزید و سپس گردو‌ها (خرد و تست شده) و آب پرتقال را با آن‌ها مخلوط کنید و به‌هم بزنید (برای نگه‌داری این مخلوط می‌توانید آن‌ها را داخل یک ظرف بدون هوا بریزید و تا 1 هفته داخل یخچال نگه‌داری کنید).

    3⃣ فر را از قبل در دمای 360 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد گرم کنید). روی سطح کار مقدار کمی آرد بپاشید و یک خمیر را به ضخامت 0.3 سانتی‌متر پهن کنید. به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 8.75 سانتی‌متری، 12 دایره ببرید و سپس این 12 دایره را به ته 12 قالب مافین بچسبانید (لبه‌های خمیر دایره‌ای شکل باید حدود 2 سانتی‌متر از کف قالب بالا بی‌آیند. حالا مخلوط میوه را بین 12 قالب تقسیم کنید و با تخم‌مرغ زده شده نیز لبه‌های خمیر را که به دیواره‌ها چسبیده‌اند برس بکشید.

    4⃣حال به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 6.25 سانتی‌متری 12 دایره کوچک‌تر را از خمیر باقی‌مانده در بی‌آورید (در صورت نیاز خمیر باقی‌مانده را دوباره گلوله کرده و با ضخامت ذکر شده پهن کنید). با قالب‌های برش کوچک‌تر که اشکالی تزئینی دارند (و به آن‌ها کمی آرد زده‌اید)، در وسط 12 دایره‌های کوچکتر اشکالی را در بی‌آورید. حالا دایره‌های کوچک را روی مخلوط میوه قرار دهید و لبه‌های آن‌ها را کمی فشار دهید تا به خمیر پایین بچسبند. حالا روی دایره‌های کوچک را نیز با تخم‌مرغ زده شده برس بزنید و روی آن شکر بریزید. شیرینی‌ها را 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند (می‌توانید آن‌ها را تا 1 روز نیز داخل یخچال نگه دارید).

    5⃣حالا شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بی‌آورید و داخل فری که از قبل گرم شده بپزید تا رنگ آن‌ها طلائی- قهوه‌ای شود (به‌مدت 25 دقیقه). شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شوند. یک کارد نازک را داخل قالب شیرینی‌ها بگردانید تا از قالب جدا شوند. سپس آن‌ها را روی یک صفحه میله‌ای قرار دهید تا زیر و رویشان کاملا هوا بخورد و خنک شود. کلوچه‌های میوه‌ای خوش‌مزه‌تان آماده‌اند!

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان