طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
نان گل خرما #
چي لازم دارم:
آرد: 400 تا500 گرم
شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد
شير ولرم: 100 ميلي ليتر
خميرمايه: يک و يک دوم قاشق چاي خوري
نمک: يک هشتم قاشق چاي خوري
روغن مايع يا کره: 80 گرم
مواد مياني:
خرما چرخ شده: 300 گرم
پودرهل: يک قاشق سوپ خوري
پودر دارچين: يک قاشق سوپ خوري
چطوري درست کنم:
1- خمير ترش را با يک قاشق مرباخوري شکر مخلوط کرده، سپس شير ولرم را اضافه کنيد و بگذاريد به عمل آيد.
2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنيد و با مفتول فلزي بزنيد، سپس خميرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. روي خمير را پوشانده و نيم ساعت به آن استراحت دهيد.
3- خرما را با هل و دارچين مخلوط کنيد.
4- از خمير آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنيد و از مواد خرما داخل خمير قرار داده و داخل سيني به ضخامت نيم سانتي متر پهن کنيد، سپس 12 برش روي خمير ايجاد کنيد طوري که برش ها خيلي نزديک مرکز نباشد. سيني را در طبقه وسط فر که از 15دقيقه قبل روي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي گراد روشن کرده ايد، قرار دهيد تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.
نکته:
خمير ترش اضافي را براي اينکه ماندگاري بيشتري داشته باشد حتما در يخچال نگهداري کنيد