خانه
120K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    #کوکی_اصیل_لاهیجان

     

     

     

    آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه

     

     

    مواد لازم :

    گردوی خرد شده 350 گرم

    تخم مرغ6 عدد

    روغن مایع 100 گرم

    روغن جامد یا کره 300 گرم

    پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)

    کشمش پلویی 350 گرم

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

    شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)

    آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)

     

     

    اگه رفته باشین لاهیجان، بدون شک کوکی هاشو امتحان کردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت لاهیجان و بیارین خونتون! پس با طرز تهیه کوکی با ما همراه باشین.

     

    مقدارهایی که تو مواد لازم گفتم خیلی خیلی زیاد میشه! مثلا من که نصفِ این مقدار رو درست میکنم نزدیک 8 تا کوکی خیلی بزرگ میده بهم. شما هم میتونین اگه مقدار خیلی زیاد نمیخواین مواد رو بطور تقریبی نصف یا یک سوم کنین. برای راحتتر شدن اندازه گیری ها، برای عزیزایی که ترازوی آشپزخونه ندارن، مقدار تقریبی حجمیش رو هم نوشتم. یکی هم اینکه یه وقتایی مقدار های کره و روغن مایع رو باهم جابجا میکنم. اتفاق خاصی نمیفته.

     

     

    طرز تهیه:

    اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه. 

     

    روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین. 

    وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.

     

    مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید

     

    کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.

     

     بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین خنک شه 

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان