طرز تهیه کوکو تره
کوکو تره
کوکو تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهرهای کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو تره تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکو تره تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کوکو تره
- سیر ۲ حبه
- تره ۸۰۰ گرم
- گردو ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- زرشک به اندازه کافی
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه کوکو تره
ابتدا تره ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن خارج شود و سپس روی تخته آشپزخانه تره ها را ریز خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سیر ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و رنده ریز می کنیم و به تره می افزاییم.
تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و روی آن ها نمک،فلفل سیاه می پاشیم و خوب هم می زنیم و به تره اضافه می کنیم.و نصف گردو ها را با چاقو خرد می کنیم
و یا اگر تمایل ندارید در لای دندان گردو را حس کنید آن را پودر می کنید و به مواد می افزایید و مواد را مخلوط می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل روغن داغ می ریزیم
تا کمی خودش را گرفت باقیمانده گردو و زرشک را روی سطح کوکو می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا سرخ شود و سپس از وسط کوکو را نصف می کنیم و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو تره را در بشقابی می کشیم و با نان و گوجه فرنگی نوش جان کنید.