خانه
15K

عاداتی که مغز را نابود می کند بشناسید

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۳/۷/۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    استفاده از تلفن همراه ممكن است اثرات زيان آوري روي عملكردهاي اداركي انسان مانند حافظه و تمركز ايجاد كند، با اين وجود مطالعاتي كه تشعشعات امواج فركانس راديويي با سطح پايين را بر روي حيوانات بررسي كرده،‌ تاثيري برعملكردهاي اداركي گزارش نكرده است.


    اثر موبايل بر گوش


    اثر موبايل بر گوش انسان در دراز مدت به صورت احساس اصوات اضافي تاييد شده است. عموما توافق هايي بر اين امر وجود دارد كه انرژي فركانس راديويي باعث انبساط بافت هاي مغز مي شود كه ناشي از تغييرات حرارت كوچك اما سريع بافت ها است.


    اين امر باعث ايجاد امواج فشاري مي شود كه از طريق جمجمه به گوش دروني فرستاده مي شود، جايي كه گيرنده هاي حساس صوتي در آن جا قرار دارند. به اين ترتيب، اثر حرارتي موبايل بر گوش انسان در دراز مدت وبه صورت احساس اصوات وز وز، ‌هيس هيس يا تق تق تاييد مي شود.


    تاثير تخريبي موبايل بر سلامتي چشم


    تاثير تخريبي موبايل بر سلامتي چشم انسان منتفي است بر اساس نتايج بررسي هاي علمي، تاثير تشعشعات ميدان هاي فركانس راديويي بر آغاز و رشد تومورهاي سرطاني ثابت نشده است.


    جديدترين يافته هاي حفاظت در برابر اشعه فدرال آلمان نيز خطر پيشرفت سرطان در اثر امواج تلفن همراه را تاييد نكرده است،‌ همچنين تاثير تخريبي موبايل بر سلامتي چشم انسان منتفي اعلام شده است.


    عده اي بالا رفتن سوخت و ساز در سلول هاي مغزي را نشانه بدي دانسته و از آن به عنوان زمينه ساز ايجاد تومورها ياد كرده اند و عده اي ديگر اين افزايش سوخت و ساز را به "افزايش فعاليت" تعبير كرده و آن را مثبت در نظر گرفته اند.‏ ‏


    حقيقت امر اين است كه كل اين ماجرا چيز چندان جديدي نيست و تنها درصد و آمار ارائه شده در تحقيق فوق است كه جديد به نظر مي رسد، قبلا هم طي تحقيقاتي اعلام شده بود كه امواج الكترومغناطيس موبايل مي توانند توسط پوست و بافت هاي مجاور جذب شوند و حرارت به صورت موضعي كمي بالا رود، اين بالا رفتن حرارت و افزايش جريان خون موضعي ناشي از آن مي تواند باعث افزايش مصرف انرژي و افزايش سوخت و ساز در سلول هاي مغزي ناحيه شود.


    سازمان جهاني بهداشت از سال 1996 پروژه اي بين المللي را با نام پروژه ميادين الكترومغناطيس آغاز كرده است كه در آن به جمع آوري شواهد مرتبط با تاثير امواج الكترومغناطيس در سلامت افراد مي پردازد، با اين حال اين سازمان اعلام مي كند كه تاكنون هيچ نشانه محكمي براي عوارض موبايل در سلامتي نيافته است و تنها مورد ثابت شده، افزايش ميزان سوانح رانندگي به دنبال استفاده از موبايل است (كه طبعا ربطي به امواج الكترومغناطيس ندارد) البته با توجه به اين كه بيشتر سرطان ها و تومورها روندي تدريجي دارند و گاه تا علامت دار و قابل تشخيص شدن آن ها ده ها سال طول مي كشد و از رواج تلفن همراه نيز كمتر از دو دهه مي گذرد، نمي توان به صراحت نقش امواج موبايل در شكل گيري چنين تومورهايي را رد يا تاييد كرد و بايد منتظر تحقيقاتي كه در سال هاي آينده انجام خواهند شد باشيم. ‏

     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان