غذای خارجی
رولت لازانیا بااسفناج وسه نوع پنیر
مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪️ روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
▪️ پیاز خرد کرده: یک سوم پیمانه
▪️ سیر له شده: یک حبه
▪️ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
▪️ گوجه فرنگی متوسط خرد شده: ۲ عدد خرد شده
▪️ شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
▪️ نمک: کمی
▪️ فلفل سیاه: کمی
▪️ لازانیا خشک: ۸ رشته
▪️ اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
▪️ پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی: سه چهارم پیمانه
▪️ پنیر موتزارلا رنده شده: نصف پیمانه
▪️ پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده: ۲ قاشق سوپ خوری
▪️ ادویه ایتالیایی: نصف قاشق چای خوری یا ۲ قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده
▪️ سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
● روش تهیه:
برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم می کنیم. پیاز و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم می زنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود ۵ دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمی گذاریم).
در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط می کنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم تا یکنواخت شود.
فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولت ها را می پیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه ۱/۴ پیمانه) و ورقه را با دقت لوله می کنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود ۲۵ دقیقه بعد رولتها آماده هستند.