مرغ با سس کاری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ران مرغ ۱۵ الی ۲۰ تکه
_ پیاز یک عدد
_سیر ۳ الی ۴ حبه
_رب یا سس گوجه دو قاشق
_ آویشن یک قاشق
_ پاپریکا یک قاشق چایخوری
_ فلفل نصف قاشق چایخوری
_ریزه نصف قاشق چایخوری
_ ادویه کاری دو قاشق چایخوری
_روغن زیتون یک فنجان
_سس سویا یک قاشق برای تهیه ی سس جهت مزه دار کردن و پختن مرغ ها پیاز و سیر را رنده کرده و با تمام ادویه ها ، رب ، سس سویا ، روغن زیتون کاملا مخلوط کرده . سپس به مرغ های شسته و پاک شده اضافه کنید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید . در کف ظرف کاغذ فویل سپس کاغذ روغنی و مرغ ها را قرار داده و مجددا روی مرغ ها را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه درفر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. سپس فویل و کاغذ روی مرغ ها را برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مجدد در فر قرار داده تا برشته تر شود در صورت دلخواه می تونید گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود نوش جان