خانه
46K

غذای های گیلان

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    کباب ترش

    گوشت فیله یا راسته نیم کیلو ، مغز گردو ، رب انار ترش یک قاشق غذاخوری ، پیاز یک عدد ، جعفری و گشنیز( گشنیز کمتر ) کمتر از یک لیوان

    طرز تهیه :

    گوشتا رو به اندازه ی دلخواه برش می زنیم ، بعد گردوی چرخ شده حدود 100 گرم و پیاز رنده شده ، رب انار و سبزی رو با هم مخلوط می کنیم ، گوشتا رو یک شب توی این مواد می خوابونیم . بعد موقعی که می خوایم به سیخ بکشیم بهش نمک و فلفل اضافه می کنیم . من با فلفل زیاد دوست دارم . می تونید وقتی کبابارو به سیخ کشیدین کمی با پشت کارد روشونو بکوبید .

    ایشالا درست کنید و لذتشو همراه با خانواده ببرید . نوش جان
    ویرایش شده توسط مامان طاها در تاریخ ۱۱/۶/۱۳۹۳   ۱۱:۱۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان