خانه
46.7K

غذای های گیلان

  • ۱۹:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    ورقه با املت بادمجون



    مواد لازم : بادمجان 4 تا 5 عدد / تخم مرغ 2 تا 3 عدد / نمک و زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا بادمجونا رو پوست می گیریم و بصورت حلقه ای می بریم . روش نمک می پاشیم و به مدت نیم تا یک ساعت کنار می زاریم . تا ( به اصطلاح عرق کنه و تلخیش بره - توضیح کاملترش تو دستور میرزا قاسمی هست ) .

    بعد این مدت بادمجونامونو سرخ می کنیم وکمی بهش زرچوبه می زنیم تا موقع سرخ شدن خوش رنگتر بشن . در انتها تخم مرغ هارو که توی یه کاسه جداگانه شکوندیم رو همراه با نمک و زردچوبه با چنگال می زنیم و روی بادمجونا می دیم . یه طرفش که بست ، برمی گردونیم تا طرف دیگش هم بشه .

    می تونم به جرأت بگم که طعمش فوق العاده است . همراه با نون یا برنج سرو میشه و بسیار لذیذه . امیدوارم که شما هم درستش کنید و ازش لذت ببرید . نوش جان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
    غذای های گیلان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان