خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
4 از 5
45.8K
غذای های گیلان
۰۸:۰۲ ۱۳۹۳/۶/۱۱
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
سلام به همه ی کدبانوهای خوب سراسر ایران زمین . عزیزان می خوام توی این تاپیک شما رو با غذاهای گیلان ( رشت ) بیشتر آشنا کنم و هر چی می دونمو در اختیارتون بزارم . البته این رسپی ها عکس نداره و هر وقت درست کردم عکسشونو براتون می زارم .امیدوارم شما هم درست کنید و مثل من از این غذا ها لذت ببرید . پس با من همراه بشید .
شش انداز
مواد لازم : گردو 250 گرم - بادمجان متوسط 5 تا 6 عدد - پیاز متوسط 2 تا 3 عدد - رب انار یک قاشق غذا خوری پر ، روغن برای سرخ کردن بادمجان و پیاز به اندازه کافی - نعناع و خلواش خشک ( سبزی معطر ) یک تا 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
این غذا روش پختش کاملا مثل فسنجونه ، با این تفاوت که مرغ و گوشت قلقلی نداره . وقتی گردو رو بار گذاشتیم ، می ریم سراغ بادمجونا ، پوست گرفته ، نگینی خرد می کنیم ( زیاد ریز نباشه ) ، روش نمک می پاشیم و به مدت یک ساعت می زاریم ، وقتی آبشو پس داد و به اصطلاح عرق کرد ، توی آبکش می ریزیم و می شوریم و بعد کنار می زاریم تا کمی خشک شه . ( با این کار تلخیش گرفته میشه ) . تو این فاصله پیازامونو که خلال کردیم سرخ می کنیم وکنار می زاریم . بعد بادمجونای نگینی رو سرخ می کنیم و سپس پیازداغمونو بهش اضافه می کنیم . می زاریم یه تفتی بخوره و با هم مخلوط شن . در انتها ی کار وقتی که می خوایم شعله رو خاموش کنیم ، سبزی معطر رو بهش اضافه می کنیم و یه همی می زنیم و خلاص . (توجه داشته باشین اگه سبزی رو زود اضافه کنید و زیاد تفت بخوره ، می سوزه و غذاتون تلخ میشه ، که دیگه قابل خوردن نیست ) . این مواد رو بزارین کنار و وقتی گردوی فسنجونتون کاااااااملا جا افتاد در آخر مواد بادمجونتونو به دیگ گردوتون اضافه کنید ، حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت با شعله ی خیلی کم بزارین بجوشه .
نکته : احتمال می دم توی شهر های دیگه سبزی خلواش نباشه ، در این صورت می تونید از نعناع خشک به تنهایی استفاده کنید .
امیدوارم که خوشتون اومده باشه . اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
11 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۹:۰۱ ۱۳۹۳/۶/۲۶
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
سلام کدبانو
دیگه قراره چیا بهمون یاد بدی؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۱ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
خورشت مرغ ترش
مواد لازم :
مرغ متوسط یک عدد یا ( قسمت سینه و ران مرغ به تعداد دلخواه ) ، آبغوره یا آب نارنج یا آب انار یک فنجان ( مقدار ترشیش رو به ذائقه ی خودتون می تونید کم و زیاد کنید ) ، لپه 3 تا 4 قاشق غذاخوری ، سبزی شامل ( تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، اسفناج و خلواش بیشتر ، نعناع کمتر ) روی هم حدود یک کیلو ، سیر 4 تا 5 حبه ، پیاز متوسط یک عدد ، روغن برای سرخ کردن سبزی به میزان لازم ، نمک و زرد چوبه از هر کدوم مقداری .
طرز تهیه :
مرغ و یک پیاز کامل ( 4 قاچ نشده ) رو با مقداری آب که روی مرغ رو بگیره داخل قابلمه و روی حرارت متوسط گاز می ذاریم وقتی که شروع کرد به قل زدن و تغییر رنگ دادن بهش نمک و زردچوبه اضافه می کنیم . تو قابلمه ی جداگانه آب و مقداری نمک رو جوش می آریم و لپه ها رو به آب در حال جوش اضافه می کنیم و حرارتش رو کم می کنیم تا آروم لپه ها بپزن ( با حرارت زیاد لپه ها دیر پز میشن ) ، بعد اینکه پخت از آبکش ردش کنید و تا پختن مرغ کنار بگذارید .
سبزی ها رو هم که بعد شستن با یه دونه پیاز و سیرها خوب ریز کردیم داخل ماهیتابه می ریزیم و با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت کم می زاریم ، وقتی آب سبزی گرفته شده بهش روغن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .
وقتی مرغ خوب پخت ، لپه و آبغوره رو بهش اضافه می کنیم ، بعد که یه قل زد ، سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه می کنیم و می زاریم روی حرارت ملایم تا آروم آروم خورشت جا بیفته .
امیدوارم که از این غذا هم خوشتون بیاد و خودتون هم درست کنید . نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۲ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
سلااااااااااااام آروشا جونی . خوبی گلم . بابت دیشب شرمندم ، ببخشید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۷ ۱۳۹۳/۶/۲۶
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
چه مرغ ترشی خواهر
من شبا شام نمیخورم اینا رو که میبینم گشنم میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۹ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
آروشا جونی من برم با اجازت کم کم ترتیب شام رو بدم . ایشالا یه ساعت دیگه میام . بوس بوس
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۵۲ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
آروشا جونییییییییییییییییییی پس روزا این تاپیک رو بخون خواهر .
جات خیلی خالی بود . این مرغ ترشه امروز خیلی عالی شده بود . من همیشه مرغ ترش رو با آب نارنج درست می کردم ، آب نارنجم تموم شد ، این دفعه با آبغوره درست کردم ، خیلی عالی شد و همسری بسیااااااااااااااااااااااار پسندید .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۵۵ ۱۳۹۳/۶/۲۶
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
نووووووووووووووووووووووووووووش جونتون عزیزم،برو که الان همسری از گشنگی صداش در میا
د
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۰:۵۹ ۱۳۹۳/۶/۲۶
آزِِِِیـــــــــــنـاااا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13810
|
7289 پست
عزیزم عاشق مرغ ترشم..ماهی یبار میدرستم ...به به
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۲:۱۲ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
نوش جونت آزینا جوووون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۴۱ ۱۳۹۳/۶/۲۷
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
سمیرا جون طبق دستورت میرزا قاسمی درستیدم ...
به به چقد خوشمزست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۲۲ ۱۳۹۳/۶/۲۷
بلوندی
کاربر فعال
|
567
|
644 پست
خیلی دوس دارم این مرغ ترشو درست کنم.
تا حالا ندرستیدم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۱۴ ۱۳۹۳/۶/۲۷
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
نوش جونتون بشه آروشا جووووووووووووووون . حالا بگو دوست داشتی یا نه ؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۰ ۱۳۹۳/۶/۲۷
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
وای من دوست دارم یکی این غذاهارو برام بپزه من بخورم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۶ ۱۳۹۳/۶/۲۷
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
بلوندی جون هر وقت درست کردی نتیجشو بهم بگو عزیزم . دوست دارم نظر شما رو هم بدونم .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۹ ۱۳۹۳/۶/۲۷
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
ریتا جون اگه فاصله ی مکانی نبود خودم برات درست می کردم عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۵ ۱۳۹۳/۶/۲۷
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
فدات
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۰:۲۹ ۱۳۹۳/۶/۲۷
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
عالی شده بود سمیرا جون دست گلت درد نکنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۳۹ ۱۳۹۳/۶/۲۸
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
آروشا جونی خوشحالم که دوست داشتی . نوش جونت گل من
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۳:۴۳ ۱۳۹۳/۶/۲۸
Arusha
دو ستاره ⋆⋆
|
6112
|
2848 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۵۲ ۱۳۹۳/۷/۲
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
میرزا قاسمی با کدوخورشتی
مواد لازم : کدو خورشتی 3 عدد درشت / سیر
4 تا 5 حبه ( برای کدوخورشتی )
و
3 تا 4 حبه برای تخم مرغ
/ تخم مرغ 2 تا 3 عدد /
نمک و زردچوبه به مقدار لازم / روغن بقدر کافی
طرز تهیه : کدو ها رو پوست گرفته و بعد از خرد کردن با یک لیوان آب می پزیم . وقتی کدوها خوب پخت می تونید با گوشتکوب دستی یا برقی حسابی له اش کنید . بعد پوره ی کدو رو داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت متوسط می زاریم تا حسابی آب کدو گرفته بشه و بعد از اون سیر سرخ شده رو همراه با روغن و نمک و زردچوبه بهش اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می زاریم یه تفتی بخوره .
تخم مرغ ها رو جداگانه با سیر ونمک و زردچوبه سرخ می کنیم و وقتی تخم مرغ ها بسته شدن حسلبی ریزریزش می کنیم و به کدوخورشتیمون اضافه می کنیم . یه چند دقیقه که تخم مرغ با کدو تفت خورد ، دیگه غذامون آمادست . نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
4 از 5
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات