خانه
15.6K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۰۰:۱۳   ۱۳۹۳/۴/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    حتما همه ما طعم کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام و پخته تجربه کردیم. این دستور با وجود مواد اولیه تقریبا مشترک با کوکوی سیب زمینی، طعم و عطر جدیدی داره. پیشنهاد میکنم طعم اون رو یکبار تجربه کنید تا مزه کوکوی سیب زمینی سنتی خودمون یادتون بره!! 

    ما معمولا کوکو سیب زمینی مونده رو برای روز بعد نگه نمیداریم، چون همونطور که میدونید طعمش کاملاً برمیگرده و به خوشمزگی کوکوی تازه سرخ شده نیست. ولی کوکو سیب زمینی پنیری رو اگر اضافه اومد ( که قول میدم نمیاد و همه رو خالی خالی میخورید  ) داخل یخچال بذارید و فرداش با خیال راحت میل کنید و از طعم اون لذت ببرید.


    این کوکو میتونه یک گزینه مناسب و خوشمزه برای پیش غذا و افطار باشه!


    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیب زمینی / نیم کیلو
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آرد / 1 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>تخم مرغ / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پیاز متوسط / 1 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>سیر / 3 حبه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ساقه پیازچه خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پنیر گودا / 100 گرم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن مایع / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک / 1 قاشق چایخوری
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>پاپریکا / 1 قاشق چایخوری ( اگر تند دوست دارید، پاپریکای تند بریزید )

    نکته ها:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>اگر پاپریکا ندارید به جای اون از فلفل قرمز به میزان دلخواه (مطابق ذائقه تون ) استفاده کنید. ولی بهتره این غذا کمی تند باشه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مقدار نمک رو مثل باقی دستورها ننوشتم به "مقدار لازم"، چون برای این مقدار همین قدر نمک کافیه! دلیلش هم استفاده از پنیر داخل مایه کوکو هست که خودش کمی شوری داره و اگر نمک بیشتر از مقدار ذکر شده بریزید، غذاتون حتماً شور میشه!  
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>به جای پنیر گودا از پنیر چدار هم میتونید استفاده کنید. ( با پنیر گودا کوکو برشته تر و با پنیر چدار کمی نرم تر میشه، ولی در کل طعم زیاد متفاوتی نداره )

      .

    طرز تهیه:


    پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ( ظرف را کج کنید و روی پیاز رنده شده را با قاشق کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود )


    سیر را رنده کنید. ساقه پیازچه را خرد کنید.


    پنیر گودا را رنده کنید.


    تخم مرغ ،نمک، فلفل قرمز یا پاپریکا و آرد را به پنیر و سیر و پیاز رنده شده اضافه کنید و کمی هم بزنید و کنار بگذارید.


    سیب زمینی ها را با رنده متوسط ( زیاد ریز نباشد ) رنده کنید و داخل تنظیفی بریزید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. میتوانید رنده سیب زمینی را کم کم با دست بردارید و میان دو دست فشار دهید. در هر صورت آب سیب زمینی رنده شده باید خوب گرفته شود! ( خیلی مهم! )


    تابه را روی حرارت بگذارید، وقتی تابه خوب گرم شد، روغن مایع داخل آن بریزید.


    در حین گرم شدن تابه و روغن، شما سیب زمینی رنده شده را با مواد دیگر مخلوط کنید. ( زیاد هم نزنید تا مایع کوکو آب نیاندازد )



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>مواد مایه کوکو رو هم میتونید به ترتیبی که گفتم مخلوط کنید و هم تمام مواد رو داخل کاسه بریزید و با چنگال مخلوط کنید. ( مثل عکس ) - من ترتیب مواد رو ترجیح میدم، چون مایه کوکو کمتر آب میندازه -


     


    مایه را با کمک قاشق داخل تابه بریزید و سریع دور آن را داخل تابه صاف کنید، صبر کنید یک طرف آن خوب طلایی شود، سپس طرف دیگر را سرخ کنید.



    کوکوها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


    غذای شما آماده است، نوش جان!





  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان