فینگرفود
نان میوه ای با پنیر
تعداد: 24 عدد | زمان تهیه: 45 دقیقه | زمان ورد آمدن خمیر: 45 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
900 گرم خمیر شیرینیپزی
85 گرم پنیر خامه ای نرم شده
یک عدد زرده تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری آرد کامل
¼ قاشق چایخوری وانیل
¼ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال یا عصاره بادام
¼ پیمانه مربا (به طعم دلخواه)
آیسینگ لیمو
طرز تهیه
کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
خمیر شیرینی پزی را روی سطح صاف و آردپاشی شده پهن کنید. آنها را به مستطیل های یک اندازه برش بزنید. برای ایجاد نان حلزونی، مستطیل را لوله کنید و به دور یک محور بپیچید و انتهای آن را به خمیر بچسبانید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. خمیر دوم را نیز مستطیلی برش دهید و لبه های آنها را به دلخواه شکل دهید. آنها را 45 دقیقه کنار بگذارید تا کاملا ور بیایند.
در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، زرده تخم مرغ، آرد، وانیل و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی با سرعت متوسط تا حدی هم بزنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قاشق چایخوری از مخلوط پنیر را در میان هرکدام از نان ها قرار دهید و لبه های آنها را برگردانید.
آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید. کمی که خنک شدند، از مربای دلخواه روی آنها بریزید و سرو کنید.
امیدواریم با تهیه این نان های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.