طرز تهیه رول اسفناج با گردو
مواد لازم:
مناسب برای 6 نفر
خمیر یوفکا مستطیلی : 6 یا 9 عدد
اسفناج : 600 گرم
پنیر توفو یا پارمسان : 300 گرم
گردو : 1/2 فنجان
کره ذوب شده : 50 گرم
پیاز : یک عدد
لیمو : یک عدد
نمک : به میزان کافی
زردچوبه : 1/4 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن : به میزان کافی
مخلوط آب و روغن : نصف استکان
کنجد : برای تزیین
طرز تهیه:
1- اسفناج را بشویید و بپزید .
2- پیاز را به صورت نگینی خرد و در مقدار کمی روغن با نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود .
3- آب اضافی اسفناج را خارج کنید، سپس آن را به پیاز اضافه و کمی تفت دهید . شعله را خاموش و پنیر ریز شده ، گردو ، و آب لیمو را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید و بگذارید تا مواد کمی سرد شوند.
4- خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج و درون یخچال نگهداری کنید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود، این کار باعث میشود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحتتر به صورت لایه لایه شود).
5- یک لایه از خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود. سپس یک لایه دیگر از خمیر را از طول کنار لایه اول بگذارید و آن را به کره ذوب شده آغشته کنید ( اگر دوست دارید طول بافته بیشتر باشد می توانید از سه لایه در کنار هم استفاده کنید).
6- سپس مقداری از مواد را روی لبه بالایی خمیر به صورت نوار پهن کنید.
7- خمیرها را به صورت رول پیچیده و سطح آن ها را با اسپری آب و روغن کاملا مرطوب کنید تا منعطف شوند .
8- مقداری کنجد روی رول ها بپاشید. میتوانید رولها را ببافید تا ظاهری جذابتر پیدا کنند.
9- رولهای ساده یا بافته شده را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود ( حدود 20 دقیقه). هنگام سرو رولها را برش بزنید.