خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۰۹:۳۲   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این سینی اردور خیلی ساده و راحته!

    فقط چیپسش یک خورده گرونه!

    برای این سینی اردور برانی لبو و برانی اسفناج باید درست کنیم

     

    مواد لازم برانی لبو:

    لبو

    ماست

    نمک

    فلفل

    سیر  (البته در صورتیکه که چند روز آینده تعطیل باشه ) می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید.

    طرز تهیه:

    لبو ها رو شسته ، پوست میگیریم و بعد برش های نازک زده ، داخل قابلمه آب میریزیم و میذاریم بپزه.

    بعد لبوهای پخته شده رو داخل غذا ساز بندازین تا خرد بشه (می تونین نگینی هم خرد کنید).

    بعد یه لیوان ماست بهش اضافه کنید و نمک و فلفل هم بریزید.بورانی خوشرنگ لبو آماده است.

     

    مواد لازم برای برانی اسفناج:

    اسفناج

    سیر

    ماست 

    نمک

    طرز تهیه:

    ابتدا اسفناج را در قابلمه گذاشته روی آن یک لیوان آب بریزید.

     سپس کمی نمک به آن اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا حدود نیم ساعت وقتی آب آن کشیده شد، سیر را با سیر خردکن خرد کرده به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کاملا بخارپز شود.

     پس از پخته شدن اسفناج آن را در غذاساز ریخته با ماست کاملا مخلوط کنید. این خوراک سرشار از آهن بوده و برای افرادی که دچار عارضه کم خونی هستند، بسیار مفید است. آن را در یخچال گذاشته و خنک سرو کنید.

     

     

    برانی لبو و اسفناج که آماده شد روی چیپس ها میذاریم و تو سینی می چینیم.

     

     

     

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱/۹/۱۳۹۴   ۰۹:۴۸
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه : فینگر فود

     

    سمبوسه: نون لواش را از طول برش میدیم به عرض 10 سانت به شکل مستطیل درش میاریم.  بجای سرخ کردن میزاریم توی ساندویچ ساز خیلی روی طعمش تاثیرنداره اما ضرر سرخ کردنی رو نداره.

    رول کالباس : کالباس را به صورت نوار پهن ( مستطیلی) برش بدید و روش مایونز بمالید و رولش کنید.

    رول لازانیا: روی یک ورق لازانیا سس گوشت چرخ کرده بریزید و اون رو رول کنید و با خلال دندون به صورت آکاردئونی ببندید

    میگو: نون سوخاری گرد بریده شده را با پنیر زیره ای بپوشانید و دو عدد میگو سرخ شده روی آن بگذارید و با خلال دندون فیکس کنید

    سالاد تن ماهی: تن ماهی رو با جعفری و مایونز ترکیب کنید.

    رول کوکو سبزی :یک طرف کو کو سبزی را در تابه مستطیلی سرخ کنید و رویش پنیر ورقه ای و کالباس بگذارید و رول کنید و تو فر بگذارید.

     

    نوووش جاااان

  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     نون تست برش خوردست روش کوکو گذاشته با گوجه گیلاسی و با خلال دندون ثابتش کرده

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست
    عالیه
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    نه‌دا خانوم ما ازون اکانتاش نیستیم!
  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست
    نه دا ؟
    جالب بود تاحالا کسی این مدلیشو دیگه نگفته بود
  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

    اردور بادمجان



    مواد لازم :
    بادمجان : 1عدد
    گوجه : 2 الی 3 عدد
    پنیر : 1/3 پیمانه
    سیر : 1 چبه
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    روغن و سس : در صورت تمایل به مقدار لازم
    سبزی واسه تزیین
    طرز تهیه :
    بادمجان ها را شسته و حلقه ای برش میدهیم سپس در فر کباب کنید یا با روغن سرخ کنید
    حلقه های بادمجان را در ظرف می چینیم
    گوجه ها را شسته و حلقه ای برش میدهیم و
    روی بادمجانها قرار می دهیم
    روی گوجه و بادمجان ها را نمک و فلفل می پاشیم
    سیر را رنده کرده و با پنیر میکس می کنیم
    روی پنیر خوشمزه را با سبزیجات ( هر سبزی معطری که دوست دارید ) تزیین میکنیم

  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

  • ۰۹:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

  • leftPublish
  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست

  • ۰۹:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست



    فینگر فود رول تخم مرغی
  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این فینگر فود خیلی ساده و آسونه و خوشمزه

    موادلازم

    خیار بزرگ یا خیار سالادی 3 عدد

    پنیر خانه ای 200 گرم

    پیازچه و جعفری و ریحان جمعا 1 پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم سبزیجات باید ریز خرد شده باشن

    خیار رو به صورت ساده یا هفت هشتی به ضخامت 2 سانت برش میزنیم و به کمک دو تا قاشق کوچیک از مواد روی خیار ها میزاریم.

  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این رولت خوشگل هم میتونه یه پیش غذای خوشمزه باشه 

    مواد لازم

    هویج بزرگ 3 عدد

    تخم مرغ3 عدد

    پنیر خامه ای 200 گرم

    پیازچه 1 پیمانه

    جعفری نصف پیمانه

    نمک و فلفل

    پودر سیر

    روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    اول هویج رو پوست میگیریم و با غذا ساز یا رنده ریز میکنیم. با کره یا روغن تفت میدیم تا آب هویج تبخیر بشه نمک و فلفل هم اضافه میکنیم. بعد میزاریم کاملا سرد بشه. وقتی سرد شد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    قالب مستطیل یا تابه مستطیلی رو چرب میکنیم. اگه قالب تفلون نباشه باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم.

    مواد رو داخل قالب میریزیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میزاریم به مدت 20 تا 30 دقیقه.

    بعد از فر در میاریم و اجازه میدیم سرد بشه. تو این فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.

    پیازچه و جعفری رو ریز خرد میکنیم . به پنیر خامه ای اضافه میکنیم. نمک وفلفل هم اضافه میکنیم.

    رولت سرو شده رو روی سلفون یا کاغذ آلومینیوم برمی گردونیم و دوباره پشت و روش میکنیم طرف سرخ شدش باید روی کار قرار بگیره.

    مواد میانی رو روی رولت پخش میکنیم و رول میکنیم و با کاغذ آلومینیوم یا سلفون سفت میپیچیم و اجازه میدیم 12 ساعت یا یه شب تو پخچال بمونه. بعد درش میاریم و با چاقوی تیز برش میزنیم. نوش جان

  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    موادلازم:

    1 - بادمجان 4 عدد متوسط

    2 - کدو 3 عدد کوچک

    3 - گوجه فرنگی 1 عدد متوسط

    4 - گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم

    5 - گوشت (چرخ کرده) 100 گرم

    6 - فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

    7 - نمک به میزان لازم

    8 - فلفل به میزان لازم

    9 - زردچوبه به میزان لازم

    1-بادمجان ها و كدو ها رو برش هاى نازك زده و سرخ مي كنيم

    2-گوشت چرخ كرده و فلفل دلمه اى را تفت داده به همراه نمك و فلفل و زردچوبه كمى مي پزيم

    3-مقدارى گوجه فرنگى را به صورت مربع خرد كرده تفت مي دهيم

    4-حالا مواد را طبق عكس داخل بادمجان هاى سرخ شده گداشته و با خلال دندان فيكس مي كنيم

    5-داخل هر فينگر فود مقدارى گوشت ، كدو و گوجه سرخ شده قرار مي دهيم

    مواد رو به هر تعداد كه مى خوايم فينگر فود داشته باشيم انتخاب ميكنيم براى دونفر حدوداً يك بادمجان متوسط كافى هست

    براى تزئين نيز ميتونيد از زيتون سبز يا سياه بدونه هسته استفاده كنيد

  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اردور سوسیس و سیب زمینی:

    برای تهیه این اردور سوسیس و سیب زمینی را  خیلی نازک ورقه کرده و به خلال چوبی زدم و بعد سرخ کردم.

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    عااالین ...مرسیییییییییییییییی
  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رولت مخصوص

    مواد رولت:

    تخم مرغ ۳ عدد-شیر ۴۰ گرم-روغن مایع ۴۰ گرم-آرد ۶۰ گرم-نمک و فلفل

    مواد میانی:

    سیب زمینی ۲۵۰ گرم-خیارشور بزرگ رنده شده و آب گرفته ۲ عدد-بیازچه ۲ ساقه-جعفری خردشده ۲ قاشق -مایونز ۱۰۰ گرم-ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم

    طرزتهیه:

    مواد رولت را با هم مخلوط کرده و در تابه تفلون ۳۰ در ۲۵ سانت داغ و چرب شده هر دو روی آن را بخته بعد روی بارچه برگردانده و رول کرده می گذاریم به همان حالت خنک شود بعد مواد میانی را به جز ژامبون با هم مخلوط کرده و آن را روی سطح رولت می کشیم و ورقه های ژامبون را روی آن چیده و دوباره رول می کنیم.دور آن سلفون بیچیده و حداقل ۲ ساعت در یخچال گذاشته سبس برش می دهیم.

  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     

    کاناب ژامبون:

    برای تهیه این سینی اردور ساده ابتدا نان تست را قالب زدم و روش را با مایونز آغشته کردم بعد یک لایه بنیر

    ورقه ای و ژامبون قالب زده روش گذاشتم.با خیارشور و گوجه گیلاسی تزیین کردم.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان