موادلازم:
1 - خمیر ترش 1 قاشق سوپ خوری
2 - شکر 1 قاشق سوپ خوری
3 - شیر (یا آب 250 میلی گرم) 1 لیوان
4 - روغن مایع (یا کره) 100 گرم
5 - نمک 1/2 قاشق مربا خوری
6 - تخم مرغ 1 عدد
7 - سفیده تخم مرغ 1 عدد
8 - ماست (125 گرم) 1/2 لیوان
9 - آرد 550 گرم
10 - گوشت (چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند) 250 گرم
11 - هویج تازه (پخته شده) 1/2 لیوان
12 - ذرت (یا نخود فرنگی) 1/2 لیوان
13 - پنیر موزارلا (Mozzarella) 1/2 لیوان
14 - پیاز (سرخ شده) 2 قاشق سوپ خوری
15 - رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
16 - ادویه به میزان لازم
17 - جعفری 1/2 لیوان
18 - خلال بادام (برای تزئین) به میزان لازم
19 - زرده تخم مرغ 1 عدد
1- خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید و آب 45 درجه را به آن اضافه کنید . در جای ثابت ودر جای نسبتا گرما اجازه دهید تا به عمل بیایید
2- روغن ، تخم مرغ ، نمک را با مفتول بزنید تا تخم مرغ از حالت ژله ای در بیاید
3- نصف آرد را اضافه کرده و هم بزنید با دست باقی آرد را هم کم ر دهیدکم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر منسجمی بدست بیاید
4- روی سطح کار ارد پاشیده به تدریج و خمیر را روی آن باز کنید
5- خمیر را در ظرفی که گنجایش سه برابر شدن خمیر را داشته باشد قرار دهید و روی خمیر را با روغن مایع یک قاشق چرب کنید و روی آنرا پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید
6- خمیر زمانی قابل قابل استراحت است که حالت کش دار بودن خود را از دست بدهد
7- پیاز را تفت دهی با روغن تا طلایی شود . تاه را از روی حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و رب را افزوده تفت داده تا خامی آن گرفته شود
8- تابه را از روی حرارت برداشته و ذرت ، جعفری ، کرده مواد که سرد شد پنیر را اضافه کنید
9- فر را روی درجه 180 سانتیگراد قرار دهید یک ربع زودتر روشن کنید
10 خمیر را روی سطح ابپاشی شده باز کنید به ضخامت 2 -3 سانت میلی متر و به شکل مربع های 12&12 برش دهید
11- مواد گوشتی را وسط قرار دهید دور خمیر را با قلم اب بزنید و روی خمیر را بپوشانید و فشار دهید تا بهم بچسبد
12- روی آنرا پارچه انداخته و بیست دقیقه استراحت دهید (سینی فر را باید چرب کنید)
13- روی خمیر را تزئین کنید و با زرده تخم مرغ رومال بزنید و داخل سینی چیده و روی ان را خلال بادام بریزید
14- داخل فر به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا پخته شود
از ارد های که سبوس دارند و مخصوص نان های حجیم است استفاده کنید اگر از تخم مرغ استفاده میکنید به دمای محیط رسیده باشد کره باید به دمای محیط رسیده باشد برای به عمل امدن خمیر دمای آب وافزودن شکر مهم است ، تازه بودن مایع خمیر هم نقش مهمی دارد هر چه تازه تر باشد زودتر به عمل میاد
برای روی کار می توانید کنجد بپاشید مواد داخلی هم به سلیقه خودتان می تواند باشد میتوانید یک عدد سیر هم استفاده کنید