خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
1 از 1
12.8K
قلیه ماهی
۱۲:۳۱ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۳۲ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این میزان برای دو نفره:
ماهی 500 گرم
گشنیز ریز خورد شده 250 گرم
شنبلیله ریز خورد شده 50 گرم
سیر 5 حبه
تمر هندی 250 گرم
پیاز متوسط یک عدد
زردچوبه یک قاشق مربا خوری (یک ق چ استاندارد)
آرد گندم 2 قاشق سوپ خوری سر پر (دو ق غ استاندارد سر پر)
روغن
نمک و فلفل
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۳۷ ۱۳۹۲/۴/۲۴
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
وای من عاشق قلیه ماهی ام.فقط مشکلش اینه که سیر داره و نمی شه همیشه خورد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۴۵ ۱۳۹۲/۴/۲۴
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
منم خيلي دوس دارم واقعا خوشمزه است جنوبي ها خودشون فوق العاده درست ميكنن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۴۷ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
برای قلیه ماهی بهتر است از ماهی هایی استفاده شود که دارای گوشت لُخم هستند. مانند: سَنگِسَر، هامور، شیر،
بهترین ماهی برای اینکار ماهی هایی هستن که تیغ کمی داشته باشن پس اگه این ماهی ها رو دوست ندارین خودتون رو به کل محروم نکنین برین از ماهی دلخواهتون استفاده کنین ...
پیاز رو تفت میدیم تا طلایی شه..اگه میتونین فلفل بخورین یه عـالمه فلفل رو آسیاب کنین و گرنه مثل من حذفش کنین و به کمی فلفل سیاه تازه آسیاب کرده قناعت کنین.
سیر و نمک و فلفل و زردچوبه رو توی هاون خوب میکوبیم... البته من خودم چون حال کوبیدن ندارم از این وسیله ها هست که توش سیر رو میذارن له میکنه استفاده میکنم ....
و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت میدیم (خیلی خیلی حساسه و به سرعت میسوزه پس خیلی مراقب باشید) و سبزی تفت داده شده رو اضافه میکنیم
بعد نصف لیوان (نصف پیمانه استاندارد) آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سبزی کمی پخته شه...
یادتون باشه نسبت گشنیز به شنبلیله باید 5 به 1 یا 4 به 1 باشه وگرنه خورشتتون تلخ میشه
یعنی گشنیز باید چهار یا پنج برابر شنبلیله باشه
ماهی رو نمک میزنیم و میذاریم طعم دار شه
تمر هندی رو با دو لیوان آب خیس میدیم. و آرد رو اضافه میکنیم
حالا از صافی ردش میکنیم.. آب تمر صاف شده رو میریزیم توی دیگ دو باره یک لیوان آب به تفاله تمر اضافه میکنیم و مجددا صافش میکنیم.و پس از صاف کردن، آب تمر رو به دیگ اضافه میکنیم (پس کلا شد سه لیوان آب تمر)
شف طیبه عزیز میگه نباید در دیگ و کاملا ببندید و کمی هوا خور داشته باشه ...
ماهی ها رو میشوریم تا نمکش گرفته شه صبر میکنیم تا آب قلیه به جوش بیاد
حالا ماهی ها رو اضافه میکنیم
همچنان در دیگ باید نیمه باز باقی بمونه تا اینکه ماهی پخته شه (بسته به نوع ماهی فرق میکنه. حدود بیست تا سی دقیقه. مثلا واسه ماهی "شیر" نیم ساعت)
بعد زیرش رو کم میکنیم تا دم بکشه و جا بیافته (حدود ده دقیقه تا ربع ساعت)
در دیگ همچنان نیم باز
قلیه ماهی خیلی زود آماده میشه چون ماهی پخت زیادی نداره
البته میتونین ماهی رو هم سرخ کنین و بعد آخر کار به خورش اضافه کنین و بذارین جا بیافته
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۴۸ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اما این دستور رو میتونین بنا به ذایقه خودتون تغیر بدین ..اگه اینقدر ترش دوست ندارین کمتر تمر بریزین و یا مثل من فلفل زیاد نریزین .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۴۹ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
تنبلونه ترین نوع قلیه ماهی اینه که به جای ماهی از تن ماهی استفاده کنین ....
یعنی آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر تنبلونه میشه ها
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۵۲ ۱۳۹۲/۴/۲۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه نکته دیگه که الان یادم اومد بگم اینه که لطفا برای خوشگل تر شدن این خورش سبزی رو خوب و ریز خورد کنین تا یه متر سبزی تو بشقاب نباشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۲۰ ۱۳۹۲/۴/۳۱
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
ممنون الهه جونم خیلی عالی بود
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۲۴ ۱۳۹۲/۵/۱
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
قلیه ماهی تنبلونه با تن ماهی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۴ ۱۳۹۲/۵/۲
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
واقعاً قلیه ماهی خیلی لذیذه
یادش بخیر ! ما توخوابگاه چند بار با تن ماهی درستیدم!
همون قضیه آشپز که 2 تا شد....!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۱:۲۵ ۱۳۹۲/۵/۲
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26985
|
15940 پست
من خیلی قلیه ماهی دوست دارم
یه دوستی داشتیم که از کانادا اومد پیش ما و تا حالا ندیده بود، کلی ازش به نیت قرمه سبزی خورد و آخرش هم گفت چه قرمه سبزی خوشمزه ای بود !!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۱:۲۷ ۱۳۹۲/۵/۲
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۱:۰۳ ۱۳۹۳/۹/۲۳
ریحانه خانم
کاربر جديد
|
57
|
53 پست
من جنوبيم ،قليه هام عالي ميشه تند با روغن فراوون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات