خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراک گوشت 

    گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم.

    سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بورك با خمير یوفكا

    مواد لازم:

    ماست                          یک دوم پیمانه

    تخم مرغ                        1 عدد

    نمک                            یک قاشق مرباخوری

    بیکینگ پودر                   یک قاشق مرباخوری

    آرد                              به میزان لازم

    کره یا مارگارین نرم          125 گرم

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده            300 گرم

    پیاز                             2 عدد

    برنج پخته (کته شده)       یک دوم پیمانه

    جعفری ساطوری            مقداری

    نمک، فلفل سیاه و قرمز   به میزان لازم

    روغن                          یک پیمانه

    طرز تهیه:ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.

    پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.

    این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.

    اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده تخم مرغ برای تزیین استفاده کنید.

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اسنك بادمجان

    🍆 مواد لازم:

    بادمجان ريز و قلمى ١٠ عدد

    پنير پيتزا ٢٥٠ گرم 

    پنير سفيد ٢٥٠ گرم 

    جعفرى به مقدار لازم

    نان تست ٤٠ عدد

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    🧀 طرز تهيه:

    ١- ابتدا بادمجان ها را شسته و خشك كرده و انها را حلقه حلقه بريده و در كره يا روغن سرخ ميكنيم.

    ٢- بادمجان و پنير سفيد و نصف پنير پيتزا و جعفرى و نمك و فلفل را مخلوط ميكنيم دستگاه ساندويچ ساز را روشن كرده تا گرم شود.

    ٣- روى يك نان تست يك قاشق غذاخورى از مواد ريخته و روش پنير پيتزا ميريزيم و نان ديگر را روى ان قرار داده و كمى فشار ميدهيم تا بچسبد

    ٤- باقى نان ها را هم همينطور اماده كرده و در دستگاه قرار داده تا ساندويچ ها اماده شود.

    *نكات*

    ١) ميتوان اين اسنك را روى گريل ماكروويو هم طبخ كرد.

    ٢) در صورت نبود هيچ كدام از دستگاه ها از فر استفاده كنيد.

    ٣) در صورت تمايل روى بادمجان ها ٢ حلقه گوجه سرخ شده قرار دهيد تا خوشمزه تر شود. 

    ٤) به جاى نان تست ميتوان از نان باگت استفاده كرد انرا باز كنيد با وردنه صاف كنيد و ببريد. 

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ذرت مکزیکی : 

    مواد لازم : 

    کنسروذرت اوکادو 2قوطی

    کره2قاشق غذا خوری

    آویشن 2قاشق غذاخوری 

    قارچ 1پیمانه 

    سس سفید3قاشق غذا خوری

    پنیرپیتزا3قاشق غذا خوری

    نمک وفلفل به مقدار لازم

    طرزتهیه:قابلمه راتا نصف آب کنیدوبگذارید به جوش بیاید، کاسه ای راروی آب درحال جوشیدن قراردهیدتاگرم شود، کره یاروغن رادرون کاسه بریزیدسپس ذرت های کنسروی اوکادو را اضافه کنید.

    قارچ راخردکنیدوکمی تفت یا بپزیدوبه ذرت ها اضافه کنیدروی کاسه رابپوشانید وچند دقیقه اجازه دهیدذرت هاوقارچ هاداغ شود.سپس آویشن ، سس سفید ، نمک وفلفل رااضافه کنیدوخوب مخلوط کنید و درانتها نیزپنیر پیتزارابریزیدتاباحرارت موادپنیر آب شود.

    ذرت مکزیکی رادرون ظرف مناسب بریزیدوباسس سفیدسرونمایید. 

    درصورت تمایل ازپودرسیرنیزبه عنوان چاشنی میتوانید استفاده کنید

    لذت آشپزی
  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ شكم پر 


    مرغ شكم پر براي 6 نفر . 
    مرغ 1 عدد ( دو كيلويي ) 
    سبزي خرد شده يك ليوان شامل ( جعفري، گشنيز، نعنا و ترخون ) 
    مغز گردوي چرخ شده يك فنجان 
    آلو و قيسي خرد شده نصف فنجان 
    پياز سرخ شده 2 قاشق سوپخوري 
    زعفران ساييده نصف قاشق چايخوري 
    زرشك 2 قاشق سوپخوري 
    شكر يك قاشق سوپخوري 
    آب ليمو يا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوري 
    نمك و فلفل به قدر كافي 




    طرز تهيه: 
    مرغ را با آب ليمو يا آب نارنج ، نمك ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساييده را در آب جوش حل مي كنيم ) مخلوط مي كنيم تا يك ساعت بماند. سبزي را با يك قاشق سوپخوري روغن كمي تفت مي دهيم و بقيه مواد يعني مغز گردوي چرخ شده ، آلو و قيسي خرد شده ، پياز سرخ شده ، زرشك و شكر را به آن اضافه مي كنيم. مخلوط را در شكم مرغ جاي مي دهيم. جلوي شكم آن را قبل از دوخت يك تكه كاغذ فويل قرار مي دهيم. بعد شكم مرغ را مي دوزيم و در قابلمه اي كه گنجايش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوري روغن داغ شده، با شعله ملايم سرخ مي كنيم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه مي كنيم، تا مرغ پخته شود، ولي له نشود. پس از طبخ، بايد نصف فنجان آب داشته باشد.

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    برگر بوقلمون ترکیه ایی

    📝مواد لازم: براي ۱۰ برگر

    ٢/۱-۱ قاشق غذاخوری سیب رنده شده دلخواه

    ۱-۱/۲ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمزدودی

    ۱-۱/۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون  ۵۷۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی چرخ شده  ٤/۱ فنجان جعفری تخت برگ تازه، ریز خرد کرده  ۳/۴ قاشق چایخوری پودرزیره سبز  ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر  ۱/۴ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز  ٢/۱ قاشق چایخوری نمک، یا بیشتر به طعم  ١/٢ قاشق چایخوری فلفل سیاه، یا بیشتر به طعم  ۱۰ عدد نان برگر  ١ تکه مغزنان سفید  ٢ قاشق غذاخوری پیاز،رنده ویا ریزخرد شده  ١ عدد تخم مرغ  روغن نباتی برای سرخ کردن (اختیاری، اگر کباب)  برگ کلم و یا کاهو کره، گوجه فرنگی حلقه شده،

    #برگر_بوقلمون_ترکیه_ایی

    📝مواد لازم :برای سس

    ۱-۱/۲قاشق چایخوری رنده پوست لیمو

    ٢/۱ فنجان سس مایونز  ٢ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد کرده  ١ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد کرده  ١ قاشق غذاخوری آب لیمو  طرز تهیه سس:تمام مواد را باهم ترکیب کنید.

    📝طرز تهیه:برگر

    مغز نان سفید را با روغن زیتون خوب مربوط کرده وکناری گذاشته ،گوشت ، جعفری خرد شده، پیاز، تخم مرغ، فلفل قرمزدودی، زیره سبز، پودرسیر، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و سیب را با هم در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط رابه ده قسمت تقسیم و در دست گرد و منظم کنید ، شما می توانیدبا قلمو روی برگرها را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید و بعد درفر از قبل گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه و یا روی حرارت مستقیم آتش کباب و یا در روغن به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تازمانیکه کامل پخته شود، سرخ کنید. سپس توی نانها را با کره و یا روغن کمی چرب کرده و درفر به مدت ۲-۳ دقیقه با درب باز قرارداده تا ترد و طلایی شود.

    سپس بین هردو نان را با کمی از سس آماده شده پوشش داده ویک برگر ،حلقه گوجه فرنگی برگ کاهو و یا کلم تزیین و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ شكم پر كره اي 

    ***************

    مواد لازم:

    مرغ =يك عدد 

    پياز=2 عددبزرگ

    هويج =3 عدد متوسط

    كشمش پلويي=يك پيمانه

    گردو =يك پيمانه

    آلو بخارا=10 عدد

    رب گوجه فرنگي =3 قاشق غذاخوري

    كره =150گرم

    زعفران=يك قاشق چايخوري

    ادويه كاري و زدچوبه=هر كدام يك قاشق مرباخوري

    نمك و پودر فلفل =به ميزان دلخواه

    طرز تهيه:

    1 - ابتدا مرغ را شسسته و خوب خشك ميكنيم سپس به ان نمك زده و كنار ميگذاريم تا مواد درون مرغ را آماده كنيم.

    2 - براي تهيه مواد درون مرغ ابتدا پياز خورد شده را خوب درون روغن سرخ ميكنيم پس از سرخ شدن ادويه و زدچوبه و فلفل و نمك رااضافه كرده سپس كشمش پاك شده و شسته شده به همراه آلو و گردو به پيازهاي سرخ شده اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم و با اين مواد درون شكم مرغ را پر كرده و مرغ را درون ظرف نچسب تقريباٌ گود با ديواره ارتفاع 5 سانت قرار داده.

    3 - رب گوجه و زغفران و مقداري نمك را در2 آب حل كرده و روي مرغ اضافه كرده و هويج ها رانيز حلقه حلقه كرده و درون مايه رب گوجه افزوده و در آخر تكه هاي كره را با مقداري زعفران رو مرغ قرار داده تا با حرارت فر ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم كره بگيرد سپس مرغ را درون فر با حرارت بالا قرار داده و مرتب هر چند دقيقه يكبار از مواد سس را با قاشق برداشته و روي مرغ ريخته تا مرغ مزه بهتري بگيرد لازم بذكر است براي پخت سريع مرغ ميتوان آنرا بچرخانيد يا در آخر شعله بالا را روشن كنيد و در اين صورت مواظب باشيد مرغ نسوزد .(در صورت امكان انتهاي مرغ را با خلال دندان بسته تا مواد درون آن حين برگرداندن مرغ جهت پخت بهتر خارج نشود)براي اينكه از پخت مرغ اطمينان حاصل كنيد متواني با فرو بردن چاقو نوك تيز درون ران مرغ از پخت آن مطمئن شويد. اين غذا بسيار خوشمزه است حتماٌ امتحان كنيد و با برنج سفيد ميل نمائيد . نوش جان

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته مرغ با قارچ

    مواد لازم

    سینه مرغ (بدون استخوان) 500 گرم

    نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم

    جعفری (پاک و ریز خردشده) 30 گرم

    آرد گندم 6 قاشق سوپ‌خوری

    تخم مرغ 1 عدد

    قارچ (ورقه‌ای خردشده) 10 تا 12 عدد

    آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ‌خوری

    کره (ذوب‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری

    روغن مایع به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری

    استاک مرغ  2 پیمانه

    طرز تهیه

    1. سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد، قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از این مدت، آن را در آبکش بریزید و به صورت ریز خرد کنید؛

    2. در ظرفی، مرغ، جعفری و نیمی از آرد را بریزید و کمی ورز دهید. تخم مرغ را به آن بیافزایید و با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مایه کوفته آماده شود؛

    3. در این فاصله، قارچ را به آب لیموترش تازه آغشته کنید سپس در تابه ای حاوی مقداری کره و روغنِ داغ، قارچ را تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛

    4. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس استاک را به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛

    5. کفِ دستتان را کمی با روغن مایع چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل گرد فُرم دهید. کوفته ها را به بقیه آرد آغشته کنید و یکی یکی، به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها بهمدت 30 دقیقه بپزند؛

    6. پس از این مدت، قارچ را به قابلمه بیافزایید سپس کوفته ها را به همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

    نکته

    در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه 1/2 قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی سیب زمینی ولزی 

    مواد لازم

    2 عدد سیب‌زمینی آب پز

    یک پیمانه نخودفرنگی 

    به میزان لازم نان تست نرم

    1 ق س جعفری خرد شده 

    به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز

    پیاز یک عدد متوسط

    طرز تهیه

    1. پیاز نگینی شده رادرمقداری  روغن تفت دهید .

    2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.

    3 حالا سیب‌زمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.

    4  از موادتان به‌اندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.

    5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.

    6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراك جگر_مرغ

    مواد لازم : برای 4 نفر

    جگر مرغ 1بسته

    سیب زمینی نیم کیلو یا بیشتر

    کره به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری سرپر

    زعفران (آبکرده) 3قاشق غذاخوری

    نمک به میزان لازم

    پیاز (بزرگ) 1عدد

    طرز تهیه:ابتدا جگر را به خوبی پاک کنید طوری که هیچ قسمت سفید یا سبزی داخل آن نباشد و به طور کلی رگ و ریشه های آن جدا شود.پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کره یا روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

    جگرهای پاک شده را داخل تابه نچسبی ریخته و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شودو رنگ آن کاملا تغییر کند.توجه داشته باشید که هر دو طرف جگر باید تغییر رنگ بدهد.وقتی آب جگر تبخیر شد به آن مقداری کره اضافه کرده و اجازه دهید جگر 10 دقیقه داخل کره سرخ شود.

    ظرف پیازداغ را دوباره روی شعله قرار دهید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملا سرخ شود.زعفران آب کرده و ادویه را نیز به رب اضافه کنید و پس از مدتی سرخ شدن آن را به جگر بیفزایید.

    سیب زمینی ها را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.وقتی جگر بعد از نیم ساعت تا 40دقیقه کاملا پخته شد سیب زمینی سرخ کرده را هم به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده یا به صورت مجزا در کنار هم قرار دهید و غذا را برای سرو آماده کنید.

    نکات:

    1)در صورت تمایل مقدار بیشتری رب و زعفران استفاده کنید.

    2)توجه داشته باشید حتما آب جگر تبخیر شود و بعد کره را اضافه کنید تا بوی بد جگر از بین برود.

    3)این غذا آب ندارد ولی اگر دوست دارید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کرده و بعد برای سرو آماده کنید.

    4)در صورت تمایل به جای کره از روغن استفاده کنید

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سیب زمینی برگر

    مواد لازم

    نیمه‌آماده (به فرم وافل) 16 عدد سیب‌زمینی

    گوشت چرخ‌کرده گوساله یا بوقلمون 450 گرم

    ادویه مخلوط دو قاشق چایخوری

    گوجه‌ فرنگی گیلاسی 4 عدد

    سس خردل، کچاپ

    خامه ترش

    خیارشور

    پنیر پیتزا

    طرز تهیه

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

    سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنید. کباب‌پز را روشن کنید. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینی‌برگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید.

    برگرها رادر تابه، روی حرارت ملایم سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجه‌فرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رستبيف مرغ 

    مواد لازم:گوشت مرغ بدون استخوان: نيم کيلو

    نخود فرنگي: نصف پيمانه

    چبپس سيب زمينی: 100 گرم

    زعفران دم کرده: به ميزان لازم

    کره: 100گرم

    زرده تخم مرغ: 1 عدد

    هويج: 1 عدد

    نمک و فلفل: به ميزان لازم

    طرز تهيه:گوشت مرغ را با غذاساز يا چرخ گوشت ريز خرد مي کنيم. هويج را پوست کنده رنده کرده و به مرغ خرد شده اضافه می کنيم. مواد بالا را با زعفران و نخود فرنگي و نمک و فلفل و يک عدد تخم مرغ کاملا مخلوط می  کنيم تا مايه يکدستی بدست آيد. در صورت تمايل کره را هم آب کرده و کاملا سرد کرده به مواد اضافه می کنيم. چيپس ها را خرد می کنيم يک کاغذ پوستی را روی ميز پهن می کنيم و چيپس و سيب زمينی خرد کرده را روی کاغذ پخش کرده و مايه آماده مرغ را وسط کاغذ روی چيپس ها می ريزيم و با دست فرم داده و به شکل رول در می آوريم. رستبيف را داخل ظرف پيرکس مستطيلی شکل قرار داده ظرف داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه در طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. پس از کمی سرد شدن رولت را با چاقوی تيزی حلقه حلقه برش زده در ديس مي چينيم.

    لذت آشپزی
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کالجوش 

    🔴مواد لازم🔴 🧀

    کشک :  نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده

    نعنا خشک ساییده شده :  2 قاشق غذا خوری

    پیاز خرد شده :  یک عدد بزرگ

    گردو خرد شده :  100 گرم

    روغن برای سرخ کردن :  به میزان لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم

    🔴طرز تهیه🔴 🍲

    1-  ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید

    2-  سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد

    3-  سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید

    4-  معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان 

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول_مرغ

    سينه مرغ رو طوري برش بدين كه ورقه هايي به اندازه كف دست بدست بياد. كمي بكوبيد. يك عدد بادمجان،١عدد كدو،١عدد فلفل دلمه اي قرمز،نمك و فلفل سياه. 

    سبزي هارو به صورت باريك و بلند برش ميدهيم. داخل هر تكه مرغ از هركدوم ميذاريم و با توجه به ذائقه خود نمك و فلفل ميزنيم و رول ميكنيم. با خلال دندان محكم ميكنيم تا باز نشود. توي روغن داغ و كم سرخش ميكنيم. غذاي شما آماده هست ميتونين سروش كنين. به همين راحتي و آسوني ..

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    املت اسپانیایی  

    🔴مواد لازم🔴 🍅 

    1 کیلو گوجه فرنگی

    1 بوته سیر

    1 عدد پیاز متوسط

    3 عدد تخم مرغ

    0.25 فلفل دلمه ای کامل

    1 عدد کرفس (خرد شده)

    4 عدد قارچ متوسط 

    نمک و فلفل : به مقدار لازم 

    🔴طرز تهیه🔴 🍳

    گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.

    همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.

    آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.

    🔴نکته🔴 🚦 

    دستور املت اسپانیایی ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زیادی داخل املت دوست ندارم طعم املت را در این صورت دیگر احساس نمیکنیم بخاطر همین ۲ تا از آن ها را حذف کردم شما اگر دوست داشتید می توانید ۳ تا تخم مرغ بزنید.

    املت اسپانیایی بسیار خوشمزه هست به امتحانش می ارزد.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     پنیر پیتزای خانگی  

    ✍ مواد لازم :

    ▪️پارچه (نازک یا توری) 1عدد

    ▪️شیر  (پاستوریزه کامل) ۲ لیتر

    ▪️نمک کمی

    ▪️سرکه ( یا جوهر لیمو) یک تا دو قاشق غذاخوری

    پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود. 

    🍜طرز تهیه : 

    شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند. 

    شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد. 

    وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد. 

    به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود. 

    پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم. 

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خمیر پیتزا با ماست 

    ✍مواد لازم :

    ▪️آرد     ۱/۲ و ۴ پیمانه

    ▪️ روغن زیتون      ۳ قاشق سوپخوری

    ▪️ تخم مرغ       ۱ عدد درشت

    ▪️ ماست چکیده     ۱ پیمانه 

    ▪️آب گرم     ۱/۳ پیمانه 

    ▪️نمک      ۱ قاشق چایخوری

    ▪️ شکر     ۱ قاشق چایخوری 

    ▪️پودر خمیر ترش   ۱ قاشق چایخوری

     🍜طرز تهیه :

    ۳/۱ پیمانه آب را همراه پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر در ظرفی ریخته با قاشق پلاستیکی یا چوبی هم میزنیم تا پودر خمیر ترش و شکر در آب حل شوند .

    مایه را در محیط گرمی به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار می دهیم سپس ماست چکیده ، روغن زیتون و تخم مرغ را اضافه نموده تمام مواد را مخلوط می کنیم . آرد و نمک را مخلوط نموده و  بتدریج اضافه کرده ورز می دهیم . (اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر پیمانه داده شده به خمیر اضافه می کنیم تا چسبندگی بطور کامل از بین برود . )

    خمیر را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت یک ساعت خمیر استراحت داده تا عمل آید . پس از این مدتی خمیر آماده مصرف می باشد.

  • ۱۰:۲۰   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به چه غذاهایی ای کاش با یه کلیک اماده میشدن برای خوردن
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شما می توانید به راحتی در خانه سس مایونز درست کنید

    مواد لازم برای سس مایونز :

    روغن زیتون یک پیمانه 100 گرم / 900 کالری

    زرده تخم مرغ دو عدد 100 گرم / 339 کالری

    خردل یک قاشق مرباخوری 100 گرم / 80 کالری

    سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوری 100 گرم / 22 کالری

    نمک به مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری

    طرز تهیه سس مایونز :

    زرده های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم(با این عمل مایونز به هیچ وجه نمی برد و سس بهتری تهیه می شود) بعد کمی نمک می ریزیم و تخم مرغ ها را کمی می زنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و مرتب به هم می زنیم تا سس کاملا غلیظ شود.

    بعد دو سه قطره سرکه اضافه می کنیم و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس می ریزیم و هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه می ریزیم و این عمل را ادامه می دهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود. در صورتیکه مایونز برید.

    با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه می کنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایونز آماده شود و بعد فلفل یا خردل به آن اضافه می کنیم.

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    همه این غذاها عالیند، وقتی به این تاپیکا سر میزنم میبینم چقدر تنوع غذایی وجود داره که من ازشون بی خبرم 😊
    واقعا ممنون از گرداورندگان 🙏
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان