زولبيا
مواد لازم:
آرد سفيد ٢ ق غ
نشاسته گل ٢٥٠ گرم
ماست ٢٥٠ گرم
كره يا خامه ٢ ق س
محلول زعفران ١ ق چ
بيكينگ پودر ١/٥ ق چ
گلاب ٣ ق غ
شربت بار غليظ ٢ ق غ
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه :
نشاسته را پودر كرده و با ماست مخلوط كنيد ، سپس آرد، خامه سفت و يا كره و گلاب را اضافه كرده و حدود ٢ ساعت به مايه استراحت دهيد .
محلول زعفران ، شربت بار و بيكينگ پودر را نيز به مايه اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد .
در ظرف مناسبى مقدارى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا گرم شود . مايه را در قيف مخصوص ريخته و از مايه به شكل زولبيا داخل روغن بريزيد هنگامى كه يك طرف زولبيا طلايى شد با كفگير آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايى شود . زولبيا ها را پس از آماده شدن داخل شيره مخصوص كه دستور آنرا در پست بعدى خواهم نوشت بياندازيد و سپس در ظرف سرو بچينيد.
نكته:
حرارت روغن نبايد خيلى زياد و يا خيلى كم باشد ، در صورت بالا بودن درجه حرارت روغن زولبيا قبل از پف كردن سرخ ميشود .
شكر آب بايد از قبل آماده شده و به دماى محيط برسد سپس زولبياى داغ را داخل آن بياندازيد.
نوش جان