تخم مرغ شکم پر
http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_top_bg.gif); background-attachment: scroll;background-position: 100% 0%; background-repeat: no-repeat">
http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_bottom_bg.gif) 100% 100% no-repeat scroll transparent">
گام ۱
این خوراک معمولا در میهمانی ها سرو می شود. معمولا در بدو ورود به آن زیاد توجه نمی شود ولی در آخر میهمانی، تمام آن خورده می شود. روز دوم نوامبر به National Deviled Egg Day معروف هست که در این روز هم معمولا این خوراک رو درست می کنند. شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود ادویه و مواد آن را تغییر دهید.
مواد لازم
تخم مرغ ........................... 12 عدد
سس مایونز ...................... یک پیمانه
سس خردل .....................یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز
گام ۲
تخم مرغ ها را درون قابلمه بگذارید
گام ۳
آنقدری در قابلمه آب بریزید که مانند شکل به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح تخم مرغ باشد.
گام ۴
در قابلمه را بگذارید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا تخم مرغ ها آبپز شوند.
گام ۵
بعد از اینکه آبپز شد آب سرد در قابلمه بریزید تا تخم مرغ ها زودتر خنک شوند
گام ۷
آن را مانند شکل با چاقوی تیز برش دهید.
گام ۸
بدون اینکه به سفیده آسیبی برسانید زرده آن را جدا کنید.
گام ۱۰
بعد زرده ها را درون ظرف دیگری ریخته
گام ۱۱
مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره شود.
گام ۱۲
بعد به کمک خامه ریز، زرده را روی سفیده بریزید و در آخر کمی به آن فلفل قرمز بزنید.
گام ۱۳
می توانید با کمی جعفری هم آن را تزئین کنید.
این هم نوع دیگری از تخم مرغ شکم پر که از کالباس برای تزئین استفاده کرده است.