خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
150K

مزه های خوشمزه ، منوی جشن تولد

  • ۰۷:۰۸   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    مزه های خوشمزه ، منوی جشن تولد
  • leftPublish
  • ۰۷:۱۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تیرامیسو








    زمان آماده سازی: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    زمان پخت: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    نوع خوردنی: 
     
    دسر
    خوردنی برای چند نفر: 
     
    وعده: 
     
    میان وعده 
    منطقه / قومیت: 
     
    ایتالیا 
    مناسبت: 
     
    جشن تولد



    مواد اولیه









    زرده تخم مرغ ...................... 6 عدد

    شکر ................................. یک فنجان

    پنیر خامه ای ........................ 1 و یک چهارم پیمانه

    خامه زده شده...................... یک و سه چهارم پیمانه

    لیدی فینگر......................... به تعداد لازم

    ( اگر لیدی فیتنگر ندارید ازکیک ساده اسفنجی  نیز میتوانید استفاده کنید

    نصف پیمانه اسپرسو سرد یا قهوه غلیظ

    در صورت تمایل شهد و یا مارامالاد نیز میتوانید استفاده کنید

    یک قاشق چایخوری پور کاکائو برای تزئین



    گام ۱









    زرده تخم مرغ را بزنید



    گام ۲









    به آن شکر اضافه کنید و در قابلمه های دو جداره و یا به روش بن ماری روی حرارت کم آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید تا سرد شود.



    گام ۳









    به آن پنیر خامه ای



    گام ۴









    و سپس خامه زده شده را اضافه کنید



    گام ۵









    آرام به صورت دورانی هم بزنید.



    گام ۶









    لیدی فینگر ها را در قهوه بخیسانید



    گام ۷









    در ظرفی بچینید



    گام ۸









    و سپس روی آن را از مواد پر کنید



    گام ۹









    کنید و به همین روش تا 2- 3 لایه ادامه دهید


    گام ۱۰






    یک شب تا صبح در یخچال بگذارید ( یا به مدت 4 ساعت)  و در آخربرای تزئین روی آنرا پودر کاکائو بپاشید
  • ۰۷:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تخم مرغ شکم پر



    http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_top_bg.gif); background-attachment: scroll;background-position: 100% 0%; background-repeat: no-repeat">
    http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_bottom_bg.gif) 100% 100% no-repeat scroll transparent">





    زمان آماده سازی: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    زمان پخت: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    نوع خوردنی: 
     
    حاضری
    وعده: 
     
    شام 
    منطقه / قومیت: 
     
    غیر ایرانی 
    مناسبت: 
     
    بهار


    گام ۱









    این خوراک معمولا در میهمانی ها سرو می شود. معمولا در بدو ورود به آن زیاد توجه نمی شود ولی در آخر میهمانی، تمام آن خورده می شود. روز دوم نوامبر به National Deviled Egg Day معروف هست که در این روز هم معمولا این خوراک رو درست می کنند. شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود ادویه و مواد آن را تغییر دهید.


    مواد لازم

    تخم مرغ ........................... 12 عدد

    سس مایونز ...................... یک پیمانه

    سس خردل .....................یک قاشق چایخوری

    فلفل قرمز



    گام ۲









    تخم مرغ ها را درون قابلمه بگذارید



    گام ۳









    آنقدری در قابلمه آب بریزید که مانند شکل به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح تخم مرغ باشد.



    گام ۴









    در قابلمه را بگذارید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا تخم مرغ ها آبپز شوند.



    گام ۵









    بعد از اینکه آبپز شد آب سرد در قابلمه بریزید تا تخم مرغ ها زودتر خنک شوند



    گام ۶









    بعد آنها را پوست بگیرید



    گام ۷









    آن را مانند شکل با چاقوی تیز برش دهید.



    گام ۸









    بدون اینکه به سفیده آسیبی برسانید زرده آن را جدا کنید.



    گام ۹









    به این شکل



    گام ۱۰









    بعد زرده ها را درون ظرف دیگری ریخته



    گام ۱۱









    مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره شود.



    گام ۱۲









    بعد به کمک خامه ریز، زرده را روی سفیده بریزید و در آخر کمی به آن فلفل قرمز بزنید.



    گام ۱۳









    می توانید با کمی جعفری هم آن را تزئین کنید.



    گام ۱۴





    این هم نوع دیگری از تخم مرغ شکم پر که از کالباس برای تزئین استفاده کرده است.
  • ۰۷:۳۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی!







    برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید


    دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی!


    مواد لازم برای پودینگ شکلاتی


    شیر یک و نیم پ


    نشاسته ذرت 2 ق غ


    شکر یک سوم پیمانه


    وانیل کمی


    پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ


    کره 3 ق غ


    برای تهیه لایه اول این دسر لذیذ , ابتدا تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود. کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید



     طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی



    مواد لازم برای کرم کاسترد


    شیر یک پ


    شکر یک سوم پ


    پودر کاسترد 2 ق غ


    کره یک ق غ


    برای تهیه لایه دوم دسر مان , تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید



     طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی



    مواد لازم برای لایه سفید


    بستنی وانیلی نصف پ


    آب جوش نصف پ


    پودر ژله آلوورا 2 ق غ


     و در انتها برای تهیه لایه سوم دسر ,  پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید.


    kitchen.persianblog.ir

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    کیک ماکارونی دلچسب کودکان




     روش تهیه کیک ماکارونی غذای مورد علاقه بچه ها


    مواد لازم برای کیک ماکارونی


    پنیر پیتزا                     پنج قاشق غذاخوری


    رب گوجه‌فرنگی          سه قاشق غذاخوری


    زعفران                      یک چهارم قاشق چای‌خوری


    گوشت چرخ‌کرده        یک کاسه ماست‌خوری


    پیاز                            یک عدد


    ماکارونی                   300 گرم


    روغن                        نصف فنجان


    نمک و فلفل             به میزان لازم


    تخم‌مرغ                    سه عدد


    ماست                     سه قاشق غذاخوری


    سوسیس                دو عدد کوچک


    فلفل دلمه‌ای           نصف عدد


     


    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.


     




    طرز تهیه کیک ماکارونی


    یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.


    نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.


    فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.


    در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.


    ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.


    ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.


    ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.


    ماکارونیآبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.


    ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.


    بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.


    فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.


    بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.


    کیک ماکارونی آماده است. نوش جان

     
  • ۰۷:۳۸   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    لاو کیک ایتالیایی




    عصرانه ای باکلاس و خوشمزه با لاو کیک ایتالیایی!! +عکس


    مواد اولیه :


    آرد 175گرم 

    شکر 175گرم 

    کره 175گرم 

    تخم مرغ3عدد 

    پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری 

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری 

    اسانس وانیل چند قطره




     مواد دسر :


    پنیر ریکوتا یا خامه ای 450گرم 

    تخم مرغ2عدد 

    شکر 1سوم لیوان 

    شکلات 200گرم 

    شیر1لیوان 

    پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری 

    پودر پودینگ 1بست



    عصرانه ای باکلاس و خوشمزه با لاو کیک ایتالیایی!! +عکس


    طرز تهیه : 

    ابتدا فر را در دمای 180 درجه تنظیم کرده و روشن کنید تا داغ شود.تخم مرغ ها و کره را نیز در دمای اتاق قرار دهید.

    در ظرفی مناسب کره و شکر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.به مایه کمی اسانس وانیل اضافه کرده و باز به خوبی هم بزنید.


    آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و 2تا3بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند.این مواد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید(حالت دورانی).قالبی را انتخاب کرده و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید.قاشق را چرب کرده و با آن از مواد برداشته و در قالب کاملا پخش کنید.(فقط یک لایه نازک بریزید و بقیه را نگه داری)


    طرز تهیه دسر رویه:

    پنیر ریکوتا و تخم مرغ را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید و بعد شکر و کمی اسانس وانیل به آنها افزوده و مجددا به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. مایه را روی مایه کیک ریخته و با قاشق چرب مجدد آن را چرب کنید و بعد بقیه مواد کیک را روی آن پخش کنید.

    قالب کیک را به مدت 1 ساعت داخل فر گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد. پس از پخت کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


    طرز تهیه لایه سوم:

    شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آن را کاملا آب کنید. پودر پودینگ و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید و پس از اینکه حل شد از روی حرارت بردارید و با شکلات مخلوط کنید.

    صبر کنید تا پودینگ کامل سرد شود.کیک سرد شده را به قالب برگردانید و پودینگ را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید و آن را به مدت 7تا10ساعت داخل یخچال قرار دهید .


    نکات:

    1)بهتر است بعد از گذشت 45دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید چون حرارت فرها با هم متفاوت است.اگر بعد از فرو بردن خلال کیک به خلال نچسبد آماده است.

    2)در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده هم به مایه کیک اضافه کنید.

    3)برای زیبا تر شدن کیک میتوانید روی آن را با شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

    4)در صورت تمایل به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.

    سوران
  • leftPublish
  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پای سیب با نان تست

    پای سیب خوشمزه با نان تست بدون نیاز به فر! +عکس


    مواد اولیه برای  1 نفر:


     دارچین 1/2 قاشق چای خوری 

    شکر 1 قاشق غذا خوری 

    نان تست 2 عدد 

    سیب 1 عدد (خرد شده) 

    کره مقداری


    پای سیب خوشمزه با نان تست بدون نیاز به فر! +عکس


    طرز تهیه:


    این پای سیب بدون نیاز به فر است و شما میتوانید به راحتی آن را در ماهی تابه یا ساندویچ ساز آن را درست کنید.

     بهتر است سیب کهنه و کمی نرم باشد.

    کره را روی سطح نان مالیده و سیب و شکر را روی آن قرار دهید و مقداری دارچین بریزید و در تستر یا ساندویچ ساز یا ماهی تابه قرار دهید.

    سوران



  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوکی بارک ، بیسکوئیت مجلسی


    طرز تهیه کوکی بارک،بیسکویت شیک و مجلسی! +عکس


    مواد لازم :


    ارد ۳۹۰ گرم


    کره ۲۲۷ گرم


    شکر ۲۰۰ گرم


    تخم مرغ ۱۱۰ گرم


    جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری


    نمک نصف قاشق چایخوری


    وانیل ۲ قاشق چایخوری


    طرز تهیه کوکی بارک، بیسکویت شیک و مجلسی! +عکس


     طرز تهیه :




    برای تهیه این بیسکوییت  آرد, نمک‌ و جوش شیرین را با هم در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کرده کنار می گذاریم


    در یک کاسه دیگر با هم زن برقی کره وشکر را با هم مخلوط می کنیم تا رنگش سفید بشه و شکر کاملا اب شود


    تخم مرغها و وانیل را هم اضافه کرده مایع را هم میزنید


    حالا تمام مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک خمیر نرم دست بیاوریم


    خمیر را به دو قسمت مساوی کرده و داخل یک پلاستیک گذاشته و در یخچال قرار می دهیم


    بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال در میآوریم


    فر را با حرارت ۱۷۵ درجه گرم کنید


    دو سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی بپوشانید و کنار بگذارید


    کمی آرد روی یک تخته خمیر می پاشم و خمیر را به اندازه ۱ سانت پهن می کنیم


    حالا از هر قالبی که دوست دارید برای شکل دادن بیسکویت ها استفاده می کنیم


    و در سینی فر قرار دهید و برای ۸-۱۰ دقیقه بگذارید بپزدء از فر در آورده بگذارید بیسکویت ها کاملا خنک شود قبل از اینکه از سینی بردارید


    **اگر بخواهید بیسکویت ها را برای جشن ها درست کنید **


    ابتدا به اندازه یک قاشق مربا خوری از خمیر برداشته و به شکل انگشت شکل دهید


    روی لبه انگشت را با کارد یا با دست یک گودی انداخته و روی ان را با یک یادام یا با رنگ مشکی رنگ کنید


    کناره های بیسکویت را با دست فشار داده که به بیسکویت شکل بند انگشت داده و با کارد و به مثل عکس روی انگشت را با کارد خط انداخته


    می توانید مقداری از این خمیر را قالب زده با رنگ نارنجی مخصوص غذا رنگ کنید و بعد از پختن با شکلات اب شده و اسمارتیز تزیین کنید

    بهارسایت
  • ۰۷:۴۸   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    رولت پیتزا




    با این رولت پیتزا،پیتزایی خاص و متفاوت راتجربه کنید! +عکس


    مواد لازم :


    سوسیس ١٠٠ ‏گرم

     کالباس  ١٠٠ ‏گرم 

     قارچ  ١٠٠ ‏گرم 

    فلفل دلمه ای  ١ ‏عدد 

    کنسرو ذرت ١ ‏پیمانه

    آرد سفید ١٠٠ ‏گرم

    پنیر پیتزا  ١٠٠ ‏گرم

    تخم مرغ ٢ ‏عدد

    شیر نصف فنجان


    با این رولت پیتزا،پیتزایی خاص و متفاوت راتجربه کنید! +عکس


    طرز تهیه :

    ابتدا خمیر پیتزا را به این صورت تهیه میکنیم:‏آرد سفید و تخم مرغ را خوب مخلوط می نماییم و سپس شیر را می افزاییم و موادمان را درون تابه ریخته و چند عدد کوکوی سفید، در حدی که مایع سفت ‏نشود آماده می کنیم.


    تمامی مواد(سوسیس، قارچ ، کالباس، فلفل دلمه ای و ذرت) را خرد کرده و وسط آنها می گذاریم سپس پیتزا یمان را مثل ساندویچ می پیچیم و داخل فر قرار می دهیم. بعد از ٣٠ ‏دقیقه رولت پیتزا آماده سرو می گردد.

    آشپزی خانواده سبز
  • ۰۷:۵۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    سالاد سیب زمینی




    سالاد سيب زمينی به روشی شیک و کاملا متفاوت +عکس


    مواد لازم :

    سیب زمینی 8 عدد

    اب یک لیمو

    روغن مایع 1 فنجان

    شوید

    نمک




    مواد میانی :

    هویج 3 عدد

    روغن زیتون 2 ق غ

    ماست چکیده 1 لیوان

    سیر 1 حبه

    نمک


     سالاد سيب زمينی به روشی شیک و کاملا متفاوت +عکس




    طرز تهیه :

    سیب زمینی ها را ابپز کرده و رنده میکنیم . 

    ابلیمو – روغن مایع – نمک و شوید را اضافه کرده وبا هم مخلوط میکنیم .

    به اندازه یک گردو درشت از سیب زمینی  برداشته و تو دستمون گرد میکنیم . با انگشت وسط کاسه را گود میکنیم . و تو ظرف سرو کنار هم میچینیم .

    ماست و سیر رنده شده ونمک را با هم مخلوط میکنیم .

    هویج ها را رنده کرده وباروغن تفت میدیم . سرد که شد تو کاسه های سیب زمینی گذاشته . روش را با ماست تزیین میکنیم .
  • ۰۷:۵۲   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    سالاد سیب زمینی شیک


    سالاد سیب زمینی خوشمزه و محبوب به سبک مجلسی! +عکس


    مواد اولیه :


    ژلاتین 25 گرم 

    آب سبزیجات 1 فنجان (یا آب مرغ) 

    سیب زمینی1 فنجان (آب پز، خرد شده) 

    هویج 1 فنجان (بخار پز، خرد شده) 

    نخود شیرین 450 گرم 

    ذرت نصف فنجان 

    سس مایونز 6 قاشق سوپخوری 

    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری 

    نمک طبق دائقه 

    فلفل طبق دائقه 

    گوجه فرنگی برای تزئین 

    گشنیز برای تزئین


    سالاد سیب زمینی خوشمزه و محبوب به سبک مجلسی! +عکس


    طرز تهیه:


    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.


    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.


    3. سالاد  را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

    بهارسایت
  • leftPublish
  • ۰۷:۵۳   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    سالاد مرغ و سیب زمینی قالبی




    عکس : سالاد مرغ و سیب زمینی قالبی


    مواد لازم

    برنج نصف پيمانه

    مرغ نصف سينه

    سيب‌زميني چهار عدد

    هويج دو عدد

    لبو دو عدد

    شويد پنج ساقه

    گل كلم 100 گرم

    ژلاتين دو قاشق غذاخوري

    آب يك و نيم ليوان

    سس مايونز پنج قاشق غذاخوري

    سركه يك قاشق غذاخوري

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    سالاد مرغ و سیب زمینی قالبی

    طرز تهيه

    ابتدا برنج، سيب‌زميني، مرغ و سبزي‌ها را به غير از شويد به صورت جداگانه بپزيد. سپس برنج و سيب‌زميني پخته را خوب با هم مخلوط مي‌‌كنيم، سس مايونز و سركه را خوب با هم مخلوط كرده و در ظرفي جدا به موادتان بيفزاييد، بعد مرغ‌ها را ريش‌ريش كرده، داخل مواد ريخته، نمك و فلفل را اضافه كرده و كنار بگذاريد، در ظرفي ديگر ژلاتين را در آب حل كرده و به روش بن‌ماري بگذاريد تا باز و شفاف شود، قالب موردنظرتان را انتخاب كرده با آب سرد بشوييد سپس يك بند انگشت از قالب‌تان را با ژلاتيني كه آب كرده بوديد، پر كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا بسته شود. آن‌گاه سبزي‌ها را به آرامي روي ژله قرار دهيد و مجددا روي آن را با ژلاتين پر كرده و كمي صبر كنيد، بعد به صورت فشرده موادتان را روي سبزي‌ها قرار دهيد و به مدت پنج ساعت داخل يخچال قرار دهيد، حالا سالادتان آماده سرو است.
  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    کیک چوبی ، پاپ کیک دو رنگ



    ابتدا باید یک کیک اسفنجی بپزید. برای رنگ قرمز – مشابه عکس کیک زیر –  به مایع  کیک اسفنجی  قدری رنگ مجاز خوراکی قرمز / یا آب لبو بزنید ، بعد  آن را بپزید.


    بعد آن را با مقدار کمک خامه کیک در یک کاسه ورز بدهید و به شکل توپ های گرد در آورید.


    در مرحله بعد از تهیه کیک چوبی، سیخ های چوبی / یا چوب بستنی را داخل کیک های کوچک گرد قرار دهید.


    سپس کیک های چوبی / پاپ کیک ها را داخل شکلات سفید / یا قهوه ای که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده اید، به آرامی بغلتانید تا سطح کیک به خوبی با یک لایه شکلات پوشش داده شود.


    در آخرن مرحله قبل از اینکه سطح شکلات حشک شود، هر جور تزئینی که دوست داریه به کیک های تولد اضافه کنید.


    کیک چوبی

    کیک چوبی


     


    و اما  برای چیدن کیک های چوبی یا پاپ کیک به  استند کیک جوبی نیاز دارید.

    درست کردن این نوع استند برای جشن  و مهمانی  بسیار آسان است. شما می توانید یک جعبه  مقوایی را با کاغذ کادو کاملا بپوشانید. بعد سوراخ های کوچکی روی  آن ایجاد کنید و چوب های  پاپ کیک را درون آن قرار دهید.
  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آموزش تهیه کیک تولد خانگی با طرح اعداد در منزل + تزیین


    http://www.koodakcity.com/wp-content/themes/Magnificent/images/full-post-info-bg.png) 0px 10px no-repeat">


    تهیه کیک تولد خانگی


    شاید وقتی صحبت از کیک تولد می شود، بیشتر مردم فکر می کنند که باید کیک تولد را از قنادی خرید. در حالیکه خیلی از خانم ها برای خودشان انواع کیک را درست می کنند، ولی  هیچ وقت به فکر درست کردن کیک تولد در منزل نبوده اند.



     در این نوشته روشی آسان و مقرون به صرفه برای درست کردن کیک تولد آموزش داده شده است که با استفاده از قالبهای معمولی گرد و مستطیلی درست می شود. برای درست کردن این نوع کیک نیاز به مهارت قنادی حتی مهارت خامه کشی روی کیک ندارید و تمام کارهای  این مدل توسط افراد مبتدی و حتی کودکان  بالای ۱۰ سال  و نوجوانان به سادگی قابل انجام است.


    با این آموزش شما می توانید کیک تولد برای هر سنی را فقط با استفاده از  دو نوع قالب کیک ( قالب گرد سوراخدار و قالب مستطیلی ) درست کنید و در پایان با استفاده از وسایل معمولی مثل اسمارتیز یا پاستیل آن را تزیین کنید.


    دو نمونه از کیک تولد اعداد را که با اسماتیز تزیین شده در تصاویر زیر می بینید.


    تزیین کیک تولد با اسماتیز با تم رنگین کمان:


    تزیین کیک

    تزیین کیک

     
  • ۰۸:۰۱   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     


    تزیین کیک تولد تک رنگ با رنگ بندی آبی روشن و تیره


    شما می توانید از هر رنگ بندی – مثلا رنگ صورتی برای کیک تولد دخترانه – استفاده کنید.


    تزیین کیک

    تزیین کیک


    مواد لازم برای تهیه کیک تولد خانگی :


    دو بسته پور کیک ( که به تخم مرغ، روغن مایع و شیر نیاز دارد)


    قالب کیک گرد سوراخ دار و مستطیل


    خامه آماده کیک


    اسمارتیز


    سینی زیر کیک


    کاغذ


    مداد


    قیچی


    آموزش تهیه کیک تولد عدد ۲ :


    نکته : روش پخت کیک عدد ۲ به عنوان نمونه آمده است. طرز تهیه بقیه اعداد هم در انتهای این نوشته آمده است.


    برای درست کردن کیک عدد ۲ برای دوسالگی به دو قالب کیک به شکل متسطیل و دایره سوراخ دار مانند عکس زیر نیاز دارید.


    در مرحله اول می توانید دو بسته پودر کیک آماده خریداری کنید و طبق دستور پشت پاکت کیک ها را بپزید:


    کیک تولد خانگی

    کیک تولد خانگی


    ابتدا باید شابلون عدد ۲ را تهیه کنید . برای این کار، نقش قالب را روی یک کاغذ پیاده کنید و دورش را ببرید.


    سپس مانند عکس زیر تکه ای از کاغذ شابلون عدد ۲ را روی کیک بگذارد و آن تکه از کیک را ببرید.


    کیک تولد خانگی

    کیک تولد خانگی


    به همین ترتیب بقیه کار را مانند عکس کیک زیر ادامه دهید و تکه های کیک  را کنار هم روی زیر کیکی یا یک سینی قرار دهید.


    توجه کنید که صفحه زیر کیک تا آخر زیر آن باقی می ماند.


    کیک تولد خانگی

    کیک تولد خانگی


    طرز  تزیین کیک تولد خانگی:


    حال روی کیک را با خامه های آماده مانند عکس زیر بپوشانید. چون نهایتا روی کیک پوشانده می شود، لازم نیست سطح کیک خیلی صاف باشد و برای همین توسط افراد مبتدی می تواند به راحتی انجام شود.


    تهیه کیک تولد خانگی

    تهیه کیک تولد خانگی


     


    در این مرحله اسمارتیز – یا ترافل، شکر رنگی ، پاستیل و…- را روی کیک بگذارید.


    کیک تولد خانگی شما آماده است.


    همچنین اگر شما کیک شکلاتی پخته باشید، می توانید مانند اولین عکس این صفحه، روی ان را با شکلاتهای آماده بپوشانید و دورش را با خوراکی های شیرین رنگی تزیین کنید.

     
  • ۰۸:۰۲   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه کیک تولد اعداد – از صفر تا ۳  – با قالبهای معمولی:


    کیک تولد خانگی

    کیک تولد خانگی


     


    طرز تهیه کیک تولد اعداد – از چهار تا هفت – با قالبهای معمولی:


    تزیین کیک تولد

    تزیین کیک تولد


    طرز تهیه کیک تولد اعداد –  هشت و نه – با قالبهای معمولی:


    تزیین کیک تولد

    تزیین کیک تولد


     


     

    تالیف : وب سایت  کودک سیتی ،  منبع تصاویرسایت  www.thatslife.com.au
  • ۰۸:۰۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تزیین کیک خانگی دو لایه:


    یک کیک اسفنجی ساده درست کنید. بعد آن را از وسط مثل عکس زیر نصف کنید. داخل کیک را با قاشق قدری گود کنید و داخل آن شکلات صبحانه یا نوتلا  و در صورت تمایل میوه خرد شده یا گردو ، فندق یا بادام پرک شده بریزید.


    تزیین کیک تولد خانگی

    تزیین کیک تولد خانگی

    قسمت بالای کیک را روی آن قرار دهید و مانند عکس بالا با سس شکلاتی و بادام پرک شده ( یا گردو / پودر نارگیل و مشابه آن )  کیک خانگی تان را به زیبایی تزیین کنید.



  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    عاشقتم نازنييييييييييييييييييييين جووووووووووووون
    ممنون گلم
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
    خیلی خوب و خوشمزه بودن مرسی گلم
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    وای چقدر آلی عالی هرنوع وهرجوری که عالی نوشته میشه دستت طلا وممنون
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان