خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۲۲:۰۹   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    کرپ ژامبون :
    یک و نیم پیمونه شیر و با نصف پیمونه آرد مخلوط کردم و خوب هم زدم تا کاملا ارد حل شه
    سه تا تخم مرغ زده شده رو با نمک و فلفل بهش اضافه کردم
    یه ماهیتابه مستطیل و مقداری چرب کردم و روی حرارت یه لایه از مواد ریختم وقتی خودشو گرفت و پخت برداشتم تا یکم خنک شه
    برای مواد میانی دوتا سیب زمینی پخته شده و رنده شده با جعفری خورد شده وخیار شور و مقداری سس مایونز و یک قاشق ماست مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کنه
    بعد روی کرپ یک قاشق مایونز مالیدم و یک لایه ژامبون چیدم
    روی زامبون از مخلوط سیب زمینی گذاشتم و رول کردم
    حداقل باید دو ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره بعد برش بزنید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان