خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۳/۹/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ندا جان
    اول مرغ و تمیز بشور و شکمشو خالی کن
    برای مواد داخلش من گردو ٬ رب انار و رب الوچه ٬ آلو ٬ سبزی معطر ( سبزی مرغ ترش ) ٬ سیر و.....کلا نگاه میکنم چه موادی در دسترسمه شکمشو پرمیکنم و میدوزم و ترجیحا دوتا پاشو با نخ میبندم بهم
    هم میشه تو فر گذاشت هم قابلمه
    نوع قابلمه ایش بنظرم خوشمزه تره
    یکم پیاز و رب گوجه رو با روغن تفت میدم و بهش یکم رب انار و اب اضافه میکنم و هویج خرد شده
    حالا مرغ و میذارم داخل قابلمه با نمک و زعفران تاخوب بپزه
    اواخر پخت بهتره مرغ زیر و رو بشه
    خیلی عالی میشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان