خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۲/۳/۳۰
    avatar
    کاربر فعال|330 |750 پست
    یه سالاد لبنانی به اسم تبوله

      ● مـواد لازم 

    ▪ بلغور گندم پخته/ ۲ لیوان/ جعفری و نعناع (خردشده)/ گوجه فرنگی/پیازچه/ لیموترش

    ▪ نمک و فلفل

    ▪ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

    ● طـرز تـهـیـه

    ابتدا بلغورها را بعد از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در آبلیمو بخیسانید. بعد جعفری، نعناع، پیازچه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ادویه و روغن زیتون را بیفزایید.

    قبل از مصرف، تبوله آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال گذاشته و آنگاه آن را سرو کنید.  این پیش غذا هنگام خوردن در برگ های تازه کاهو پیچیده و سپس میل می شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان