خوب دوستان دستور پخت این نون خوشمزه ای این قراره :
آرد 500گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف لیوان
نمک 1ق چ
خمیر مایه 1.5ق غ
ماست 2ق غ
شیر 1لیوان سر خالی
وانیل کمی
روغن یا کره 50 گرم
ابتدا در یک لیوان بلوری یک ق چ از شکرمون رو با نصف شیر ولرم شده مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه رو اضافه کرده یه کوچولو هم میزنیم درش رو میگذاریم و در کناری قرار میدیم، بعد از 5دقیقه باید پف کنه بیاد بالا در غیر اینصورت خمیر مایه خرابه.
داخل یه کاسه بزرگ یک تخم مرغ کامل سفیده تخم مرغ دیگه (زرده اش رو نگه میداریم برای روی نون) ماست شکر ما بقی شیر نمک وانیل کره آب شده یا روغن =با چنگال میزنیم تو یکدست بشه بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه، ممکنه آرد بیشتری لازم باشه، بعدداخل یه کاسه دیگه رو چرب میکنیم و خمیر رو داخلش میگذاریم، روی خمیر رو نایلون میندازیم بعد روش رو میپوشونیم و به مدت 45 دقیقه در جای گرم میذاریم.
بعد از این زمان خمیر پف کرده رو به اندازه نارنگی بر میداریم، بازش میکنیم هر چی دوست داشتیم لاش میذاریم (مثل گردو،کشمش،مخلوط دارچین و شکر.......)بعد داخل یک ظرف ترجیحا گرد کاغذ روغنی میندازیم و گلوله های خمیر رو کنار هم میچینیم، روی خمیر مخلوط زرده تخممرغ و کمی شیر و زعفران میمالیم و روش کنجد یا تخم خرفه یا چیبس شکلات میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم.
دمای فر 200 درجه به مدت 30دقیقه
در ضمن برای حفظ رطوبت داخل فر یه کاسه آب داخل فر قرار میدیم.
امیدوارم درست کنید و نوش جان بفرمایید 🎂