خمیر مخصوص تارت
آرد 2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری . کره سرد 200 گرم . آب سرد مقدار لازم
طرز تهیه : آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید ( در صورتی که میکسر ندارید میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید ).
کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد میشود خمیر یک شب داخل یخچال بماند ).
بعد بسته به اندازه قالبت از خمیر جدا کن و تو قالب خیلی نازک پهن کن با چنگال کفشو آبکش کن و تو فر بذار یا هر وسیله ای ک برای پخت داری
هر وقت طلایی شد یعنی آماده است
این دستور رو از ایران کوک گرفتم
تارت های آماده تو فریزر هم خوب میمونه
من استفاده های زیادی ازش میکنم
مثل این سینی حلوا
و اینو خواهرم درست کرده