خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۵/۲/۱۷
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #قیقاناق
    صبحانه ایی تبریزی که بسیار مقوی ست. دو عدد تخم مرغ و سه ق آرد رو خوب مخلوط میکنیم اگر غلیظ بود کمی آب اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه، توی این مرحله میتونیم کمی زعفران آب شده هم اضافه کنیم. داخل تابه کمی کره یا روغن میریزیم بعد ازاینکه کاملا داغ شد مایع رو میریزیم بعد طرف دیگه، چند قاشق شیره انگور (بسته به ذایقه) با یک قاشق شکر و کمی آب جوش رو در کاسه ایی هم میزنیم و روی مایع سرخ شده میریزیم و درب ماهیتابه رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم. بعد از چند دقیقه درب رو برداشته مقداری گردو خرد شده وسط مایع میریزیم و دوطرف رو روی هم میگذاریم و به آرامی داخل ظرف سرو قرار میدیم و بعداز برش زدن نوش جان میکنیم.
    معمولا این غذا برای خانهمایی که زایمان کردن تهیه میشه و علاوه بر صبحانه برای وعده عصرانه هم مصرف میشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان