خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۵/۴/۲۰
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    #مانتی
    پیاز داغ درست میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم حسابی تفت میدیم،نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم.بعد پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم، زیرش رو کم میکنیم تا آب گوجه بخورد گوشت بره.
    یک عدد بادمجان رو کبابی میکنیم و با سیر له شده به چند قاشق ماست چکیده اضافه میکنیم.
    خمیر یوفکا که بهتر هست از نوع مثلثی باشه رو دور نی میپیچیم تا به شکل سیگاری در بیاد (یوفکای من مثلثی نبود برای همین زیاد منظم و یکدست نشد)بعد در روغن سرخ میکنیم.
    داخل ظرف سرو یک ردیف نانهای سرخ شده، یک ردیف ماست و بادمجان و بعد یک ردیف از گوشت رو میریزیم، اینکار رو ادامه میدیم تا مواد تموم بشه و بعد نوش جان میکنیم.
    زیباکده

    خیلی دوست دارم امتحانش کنم . غذای ترکیه ایاست خیلیم پر طرفداره بینشون.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان