ASEMAN :
#مانتی
پیاز داغ درست میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم حسابی تفت میدیم،نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم.بعد پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم، زیرش رو کم میکنیم تا آب گوجه بخورد گوشت بره.
یک عدد بادمجان رو کبابی میکنیم و با سیر له شده به چند قاشق ماست چکیده اضافه میکنیم.
خمیر یوفکا که بهتر هست از نوع مثلثی باشه رو دور نی میپیچیم تا به شکل سیگاری در بیاد (یوفکای من مثلثی نبود برای همین زیاد منظم و یکدست نشد)بعد در روغن سرخ میکنیم.
داخل ظرف سرو یک ردیف نانهای سرخ شده، یک ردیف ماست و بادمجان و بعد یک ردیف از گوشت رو میریزیم، اینکار رو ادامه میدیم تا مواد تموم بشه و بعد نوش جان میکنیم.
خیلی دوست دارم امتحانش کنم . غذای ترکیه ایاست خیلیم پر طرفداره بینشون.