خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    مواد لازم برای ۲ نفر:

    مرغ : ۴ تکه

    سس مایونز : یک قاشق غذاخوری

    آب : ۲ لیوان

    نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    زعفران : نصف استکان

    پیاز : ۲ عدد بزرگ

    زغال: ۲ عدد

    طرز تهیه: 

    ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

    در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه

    حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.

    شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

    سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.

    سس آماده شده رو کنار بگذارید.

    پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .

    بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.

    مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.

    گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

    روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه

    دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی

    دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

    نکته:

    مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان