خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    fatemeh
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان عزیز

    کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

    مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر - قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

    تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

    طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

    * آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
    * زرده و سفیده جدا .
    * سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
    * زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
    * زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
    * روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .
    * همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
    * مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
    * قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

    * کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
    * وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
    * قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
    * بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی

    ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است . یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت د اشته( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست .

    کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

    در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند .( مطمئن باشید نکته ی دیگری فراموش نکرده ام !! ) .

    اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود .

    منبع : فروم هنر آشپزی
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    fatemeh
    کاربر فعال|1186 |554 پست
    كيك اسفنجي:
    اين كيك نسبت به بقيه كيك هاي اسفنجي راحت تره و خيلي هم خوب مي شه.



    مواد لازم:
    تخم مرغ 6 عدد
    آرد 2 پيمانه-1 قاشق سوپخوري يا 225 گرم
    شكر 1پ+1قاشق سوپخوري يا 220 گرم
    وانيل كمي
    بيكينگ پودر 1و نيم قاشق چايخوري(BP)
    آب جوش 2 قاشق سوپخوري


    فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.قالب گرد 25 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد.آرد و (BP) را با هم الك مي كنيم
    تخم مرغ ها را با هم زن برقي مي زنيم تا سفيد و پوك شود.سپس شكر را "به تدريج"اضافه كنيد و بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد .در نهايت آب جوش و آرد الك شده را اضافه كرده و به طور دوراني با هم مخلوط كنيد و درون قالب ريخته به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد
  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ندا.74
    کاربر جديد|23 |15 پست
    خیلی ممنون فاطمه جون حتما امتحانش میکنم
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ندا.74
    کاربر جديد|23 |15 پست
    دوستای گلم امروز منم میخوام دست به کار شم و طرز تهیه یه غذا که حکم دارو رو داره بهتون یاد بدم از وقتی هفته ای یه بار این غذا رو برای شوهری درست میکنم دیگه درد معدش فراموشش شده.برای این غذا یه چیزی لازم داریم که بودنش ضروریه که تو شهر ما بهش چوب شیرین میگن.حالا طرز تهیش ابتدا یه پیاز متوسط رو در کمی روغن یا کره سرخ میکنیم بعد کمی مرزه و نعنا خشکو زرد چوبه بهش اضافه میکنیم مقدارش به دلخواه خودتونه بعد یه کاسه دوغ که اگه خودتون درست کنین که دیگه چه بهتر بهش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم همش میزنیم تا وقتی که جوش بیاد موقع سرو به اندازه دلخواه بهش چوب شیرین بزنین میتونین توش نون تریت کنین و بخورین بعضیها توش گردو و کشمش هم میریزن که چون شوهرم دوست نداره من نمیریزم  اسم این غذا هم کله جوش هست
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ندا جان اين يك غذاي اصفهاني هستش ومن شنيده بودم اما نميدونستم براي معده هم خوبه!!
    واقعا معده دردشون خوب شده ؟؟
    چقدر خوب
    مزش چطوريه ؟يعني بيشتر چه طعمي ميده ؟
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    سلام
    کله جوش ما یه مدل دیگه اس ! با کشکه !
  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    بادمجون شکم پر با مواد ماکارونی و پنیر پیتزا


  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست


    سالاد شوید و سیبزمینی

    مواد لازم

    سیبزمینی .کشمش.کمی گردو.خیار شور.شوید .سس مایونز و مقداری ماست
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    سالاد روسی رو از یکی ازز آشناهامون از روسیه اومده بودن یاد گرفتم مزش فوق العادس


  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    به به ... چه عجب ..اینجا رونق گرفت ...
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    فاطمه جان کیک شیفون موکا رو تا حالا درست کردی؟؟؟ من که عااااااااااااااااااااااااااشقشم ..خیلی باحاله ... برای اونایی که کیک کاکائویی دوست دارن عالیه
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سها جان ... حلوای داغ که روی نون میاد گرمش میکنه و انعطاف پذیر میشه ... فقط حواست باشه کیسه فریزر زیر نون بندازی تا با کمک اون راحت رولش کنی
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این کیک شیفون موکا هست ... 
    من و آشپزی
  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    وای الهه جون عجب کیکی این به به
  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    اینم نهار امروز ما ... الهه جون جوجه حلزونیت منو به حوس انداخت

  • ۲۲:۴۹   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ندا.74
    کاربر جديد|23 |15 پست
    سلام مونا جون این غذا واقعا برای معده خوبه البته به خاطر اون چوب شیرین که گفتم اگه چوبشیرینو با آب خالی هم بخورین خیلی برای معده خوبه مزش هم تقریبا مایل به شیرینه
    ریتا جون آره با کشک هم درست میکنن که مامانم میگه خوش مزه تره
  • ۲۲:۵۱   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ندا.74
    کاربر جديد|23 |15 پست
    سلام مونا جون این غذا واقعا برای معده خوبه البته به خاطر اون چوب شیرین که گفتم اگه چوبشیرینو با آب خالی هم بخورین خیلی برای معده خوبه مزش هم تقریبا مایل به شیرینه
    ریتا جون آره با کشک هم درست میکنن که مامانم میگه خوش مزه تره
  • ۲۳:۰۸   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    ندا.74
    کاربر جديد|23 |15 پست
    سلام مونا جون این غذا واقعا برای معده خوبه البته به خاطر اون چوب شیرین که گفتم اگه چوبشیرینو با آب خالی هم بخورین خیلی برای معده خوبه مزش هم تقریبا مایل به شیرینه
    ریتا جون آره با کشک هم درست میکنن که مامانم میگه خوش مزه تره
  • ۲۳:۴۸   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    افرین اوینا جووووون چ کردی خاهرررررررررررررررر
  • ۰۰:۳۳   ۱۳۹۳/۸/۲۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ای ول آوینا ...چقدر اشتها برانگیز ناک شده ..نوش جونت
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان