برای خمیر این نون خوشگل من از خمیر پیتزا استفاده کردم
برای خمیر پیتزا هم دویست و پنجاه گرم آرد رو با یه قاشق چایخوری نمک مخلوط میکنین ... اگه مایه خمیرتون فوری هست مستقیم به آرد اضافه کنین اما اگر فوری نیست ده گرم مایه خمیر رو که یه قاشق سوپخوری میشه رو به نصف لیوان آب ولرم که بهش یه قاشق مربا وری شکر زدین اضافه کنین و درش رو ببندین و بذارین پف کنه و ور بیاد .... اگر مایه خمیر فوریتون رو به آرد اضافه کردین باید آب و شکر رو به آرد اضافه کنین .. بعد ده قاشق روغن مایع رو اضافه کنین و دوباره یک سوم لیوان آب بریزین ..خمیر شل هست باید بحدی آرد بزنین که خمیر به دست نچسبه ..وقتی نچسبید پنج دقیقه ورزش میدیم یا 50 بار توی کاسه میکوبیم و میذاریم یکی دو ساعت استراحت کنه وقتی استراحت تموم شد حالا اینطوری ادامه میدیم
نون من اندازه پیش دستی هست ..من خمیر رو دو قسمت کردم و هر قسمت رو چهار قسمت کردم و بازش کردم و با پیش دستی فرم دایره رو در آوردم . و رو کاغذ روغنی تو سینی فر گذاشتم