mona mona :
من كيك يخچالي رو دو رنگ درست ميكنم پان اسپانيا خامه داره اما كيك يخچالي نداره گلم
لطفا دستورش رو بگذاريد فردا امتحان كنم عزيزم
من گاهی اوقت پان اسپانیا رو بدون خامه درست میکنم در واقع خامه تو مزه ش هیچ تاثیری نمیذاره فقط کالریشو میبره بالا
برای این مدل شیرینی اول 100 گرم کره رو روی حرارت آب کردم بعد همینطور که روی حرارت ملایم بود یه لیوان شکر و یه زرده ی تخم مرغ رو بهش اضافه کردم . دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چای خوری پودر نسکافه اضافه کردم و کمی هم شیر ریختم توش و کاملا هم زدمش تا یه مایع کاکائوییه نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق بدست بیاد بعد بیسکوییت ها و گردوها رو که از قبل خرد کرده بودم ریختم توش و کاملا مخلوطشون کردم . مقدار بیسکوییت و گردو باید به حدی باشه که نه خیلی موادش خشک بشه و نه خیلی موادش زیاد باشه . بعد کف سینی رو چرب کردم و مواد رو ریختم توش و گذاشتم چند ساعت تو یخچال بمونه و در نهایت از یخچال درآوردم و با چاقو برشش زدم جای شما خالی
البته من چون اسمشو نمیدونم دستور دقیقش هم نتونستم پیدا کنم یه دستور خلاصه و سَرسَری تو مهمونی از فامیلمون گرفتم و بقیه شو با حدس و گمان پیش رفتم