سالاد سیب زمینی ایتالیایی
مواد لازم:
روغن زیتون مولیناری مقداری
سیب زمینی 1 کیلو
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی بزرگ 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پونه و ریحان تازه مقداری
فلفل سبز تند مقداری
طرزتهيه
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم.
آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند.
گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون مولیناری ، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم