خانه
139K

نکات خانه داری

  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۲/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     با توجه به نزدیک شدن عید و فریضه خانه تکانی بهتر دیدم از تجربیات هم و یا مطالب مفیدی که تو وب گردی هامون پیدا میکنیم استفاده کنیم

  • leftPublish
  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چگونه از ظروف سراميكى مراقبت كنيم🍃

    🍃١- در هنگام استفاده از ظروف سراميكى، تنها از ابزارهاى چوبى، سيليكونى يا نايلونى استفاده كتيد. ابزارهاى فلزى باعث ايجاد خش و خراش روى ظرف ميشوند.

    🍃٢- ظروف سراميكى را جدا از طروف ديگر نگهدارى كنيد ( مخصوصا بقيه ظروف سراميكى). ظروف ديگر را داخل ظرف سراميكى قرار ندهيد. تماس مستقيم سراميك با سراميك به ظرف شما آسيب ميزند. اين تماس ممكن است باعث ايجاد خط و خش در ظرف شما شود.

    🍃٣- قبل از اولين استفاده ظرف را با آب گرم بشوييد و با حوله به خوبى خشك كنيد سپس يك دستمال كاغذى را به روغن آغشته كرده و سطح داخلى تابه يا قابلمه را با آن چرب نماييد.

    🍃٤- پيش از شروع پخت و پز ، پوشش داخلى را به آرامى چرب كنيد. هر زمان كه قصد آشپزى داريد به غير از مواردى كه مواد غذايى چربى بالايى دارند، ميتوانيد اين كار را انجام دهيد. چرب كردن تمام سطوح داخلى تابه پيش از شروع پخت و پز عمر تابه شما را افزايش ميدهد.

    🍃٥- با خرارت كم يا ملايم آشپزى كنيد. ظروف سراميكى حرارت را به خوبى حفظ ميكنند، به همين علت نياز نيست تا از شعله زياد براى پخت مواد استفاده كنيد.

    استفاده از شعله ملايم به سالم ماندن ظرف كمك ميكند در عوض حرارت بالا موجب چسبيدن غذا به سطح سراميك ميشود كه اين امر موجب تغيير رنگ سطح و آسيب ديدن آن خواهد شد.

    🍃٦- براى پاك كردن مواد غذايى و چربى باقى مانده در ظرف ، پس از طبخ غذا ظرف را با آب  گرم بشوييد. از شستن تابه يا قابلمه داغ  اجتناب كنيد. اين كار به لايه داخلى آسيب ميرساند. هرگز تابه خالى را روى شعله قرار ندهيد.

    🍃٧- ظروف سراميكى خود را با آب گرم و اسفنج تميز كنيد. بهتر است مايع ظرفشويى فقط در مواردى استفاده كنيد كه روى ظرف لكه وجود دارد. و پيش از گذاشتن ظرف در كابينت حتما آنرا خشك كنيد .

    نکات خانه داری

  • ۲۳:۲۳   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    قابلمه های سرامیکی واقعا عالیند، آشپزی با این قابلمه ها  لذت بخشه

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۱۴/۲/۱۳۹۵   ۲۳:۲۳
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    واقعا آسمان جون استفاده کردی خوب بوده
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۵/۲/۱۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    بله پرستوجون استفاده کردم، خیلی خوبه، حتی اگه روغن کمی هم بریزیم اصلا غذا داخلش نمیچسبه، برای برگردوندن پلو خیلی خیلی خوبه، با اینکه من توی پلوهام روغن کمی میریزم با این حال یه ته تدیگ برشته داره و در ضمن خیلی هم راحت شسته میشه
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۵/۲/۱۸
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    چه خوب اخه همه اطرافیانم از این چدنا استفاده میکردن هیچ اطلاعاتی نداشتم مرسی عزیزم قیمتاش چجوریه
  • leftPublish
  • ۲۳:۵۸   ۱۳۹۵/۲/۱۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    من 450گرفتم، با توجه به تعداد تکه هاش قیمتا متفاوت هست
  • ۰۰:۵۶   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست
    سلام منم واقعأ راضیم از قابلمه های سرامیکی. واسه من چدنه که داخلش سرامیکه. هفت ساله هیچ چیزیشون نشده! مثل روز اولن.
  • ۰۰:۴۰   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    راه_ها_تمیز_کردن_سینک_ظرف_شویی

    🌸سینک های فولادی ضدزنگ
    این نوع سینک هر بار پس از استفاده باید کاملا تمیز شود. زیرا اسید و نمک اثر مخربی روی جنس این نوع سینک دارد. بنابراین مواد غذایی حاوی اسید و نمک را نباید روی سینک به حال خود گذاشت.
    برای تمیزکاری روزانه از صابون یا مایع ظرفشویی ملایم و اسفنج استفاده کنید. از شیشه پاک کن هم می توان استفاده کرد.
    هر بار پس از استفاده از صابون یا تمیز کننده شیشه، سینک را با پارچه خشک کنید.
    اگر سینک لکه داشت از پارچه آغشته به سرکه استفاده کنید. برای جلوگیری از آسیب رسیدن به سطح سینک هنگام تمیزکاری از سفید کننده ، آمونیاک و سیم پرهیز کنید.
    برای از بین بردن لکه ها سینک را مرطوب کنید و جوش شیرین روی آن بپاشید سپس با اسفنج بکشید.

    🌸سینک از جنس سرامیک
    این نوع سینک با ماده تمیز کننده به صورت ژل یا کرم تمیز می شود یادآوری می شود که برای پیش گیری از خراشیدگی هنگام تمیزکاری از سیم استفاده نکنید.

    🌸شیرآلات و دستگیره ها
    این لوازم با مایع کفی به آسانی تمیز می شود در صورت باقی ماندن رد انگشت یا لکه های آب، از پارچه آغشته به سرکه سفید استفاده کنید. سرکه علاوه بر تمیزکاری، ضدعفونی کننده نیز می باشد.

  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    _جلوگیری_از_ورود_مورچه_به_منزل

    🔴 خیار به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
    🔴 کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید.
    🔴 با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
    🔴 برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
    🔴 مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
    🔴 در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.

  • ۰۰:۴۴   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    کاربردهای_جوش_شیرین

    🍓جوش شیرین، این گرد سفید و شگفت انگیز هزار و یک مصرف خانگی دارد از جمله:

    🍀1)تمیز کردن اجاق گاز:
    برای تمیز کردن اجاق گاز، زمانیکه در اثر پاشیدن روغن یا آب خورشت و...کثیف شده است و سفت شده است، جوش شیرین را در یک ظرف ریخته، قطره قطره روی آن آب بریزید تا خمیر رقیقی بدست آید. بعد بوسیله اسفنج این خمیر را روی گاز مالیده با یک دستمال تمیز آن را پاک کنید.

    🍀2) تمیز کردن ظرفشوئی:
    در یک ظرف چهار لیتر آب ریخته، مقداری جوش شیرین به آن اضافه کنید و بعد به کمک آن ظرفشوئی‌تان را تمیز کنید.

    🍀3) تمیز کردن چینی‌جات: برای جرم‌گیری روی چینی‌جات هم مىتوان از جوش‌شیرین استفاده کرد. برای این کار دستمال مرطوبی را به جوش شیرین آغشته کنید و روی چینی‌جات بمالید و بعد آنها را آب بکشید.

    🍀4) بو زدایی دهان با جوش‌شیرین:
    جوش‌شیرین خاصیت بوزدایی نیز دارد. برای این منظور یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و با آن دهان و دندان‌ها را شستشو دهید، بوی بد دهان از بین رفته، نفستان خوشبو خواهد شد
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    فوت_های_کوزه_گری_در_آشپزی

    ✅برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.

    _ #ترد_شدن_كلم_قرمز

    اگر كلمهایی كه می خواهید برای سالاد استفاده كنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده كنید :


    ✅روش اول :
    مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه كنید. كلمها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بریزید تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. میبینید كه چقدر ترد و خوشمزه میشود.

    ✅روش دوم :
    می توانید كلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود.

    _ #پختن_اسفناج

    برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه‌ای كوچكتر از قابلمه‌ای كه روی گاز گذاشته‌اید انتخاب كنید و روی اسفناجها بگذارید. با این كار اسفناج از ظرف بالا نمیآید.
    #تازه_نگه_داشتن_سبزیهای_خرد_نشده
    اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.

    _ #سبز_ماندن_سبزیجات

    اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگیرند، از این روش استفاده كنید:
    در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یكچهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذكور اضافه كنید.
    #از_بین_بردن_پلاسیدگی_كاهو_و_كرفس

    كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

    _ #جلوگیری_از_پلاسیده_شدن_هویج

    قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند.

    _ #پوست_كندن_گوجه_فرنگی

    ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

    _ #پوست_كندن_سیر

    می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

    _ #پوست_كندن_باقالا

    ✅راه اول :
    با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

    ✅راه دوم :
    برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید.

    _ #روش_پختن_نخود_فرنگی

    وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.

    _ #از_بین_بردن_تلخی_كاهو

    اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد.

    _ #بیرون_راندن_حشرات_از_سبزیجات

    برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده‌اید.

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    چطور_یخچال_را_تمیز_کنیم؟

    یخچال پرکارترین وسیله برقی آشپزخانه است. با رعایت نکات ساده زیر آن را همواره تمیز نگه دارید.
    طبقات، سینی‌های متحرک و کشوها را داخل آب داغ و صابون ملایم قرار دهید. (قبل از گذاشتن قسمت‌های شیشه‌‌ای داخل آب داغ، بگذارید دمای اتاق را پیدا کنند، در غیر این صورت ترک خواهند خورد.)
    روی مواد غذایی چسبیده به سینی، چند دقیقه دستمال گرم و مرطوب قرار دهید تا خیس خورده، موقع شستشو راحت پاک شوند. پشت سینی‌های فلزی مشبک را نیز که محل جمع شدن کثیفی است، بشویید.
    ❗️تمیز کردن داخل یخچال
    داخل یخچال را با 1 پیمانه جوش‌شیرین و 7 پیمانه آب تمیز کنید. ( در مورد مواد شیمیایی دقت کنید بوی آن‌ها به غذا منتقل خواهد شد.)
    از بالا به پایین تمیز کنید تا سطوحی که تمیز کرده‌اید، مجددا کثیف نشوند.
    از یک مسواک کهنه یا خلال دندان برای تمیز کردن درزها و قسمت‌هایی که دسترسی به آن‌ها سخت است (مانند لولاها) استفاده کنید. تمام قسمت‌ها را بعد از تمیز کردن با حوله تمیز خشک کنید.
    ❗️تمیز کردن نوار لاستیکی
    به نوار لاستیکی دور در توجه کنید. باید تمیز و قابل انعطاف باقی بماند. برای شستشوی عادی از آب گرم و صابون استفاده کنید.
    در صورت دیدن کپک، وایتکس مصرف کنید. نوار را شسته و خشک کنید.
    برای جلوگیری از خشک شدن نوار، روی آن کمی وازلین بمالید.
    ❗️اقدامات اولیه
    با وجود کثیف بودن ظرف‌های داخل یخچال و میوه‌ها و سبزیجاتی که در حال خراب شدن هستند، شروع به پر کردن مجدد یخچال نکنید. چیزهای مشکوک را دور بریزید.
    قطره‌ها و ذرات چسبیده روی شیشه‌ها، قوطی‌ها و درها را با آب و جوش‌شیرین تمیز کنید.
    حتما از دستمال تمیز استفاده کنید و هر چیز را قبل از قرار دادن سر جای خود کاملا خشک کنید.

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    الهام جون واقعا عالی بود خیلی به درد بخور به درد هر خونه ای میخوره این روش ااا
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۵/۳/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    نکات طلایی خانه داری

    هفت راه ساده برای مرتب ماندن آشپزخانه

    یکی از مشکلات هرروزه‌‌ شما مرتب کردن آشپزخانه و چیدمان وسایل آشپزی و ظرف و ظروف است. این نکات به شما کمک خواهد کرد آشپزخانه مرتبی داشته باشید.

    1_چیزهای بی‌‌مصرف را دور بریزید.

    از خودتان بپرسید «آیا واقعا می‌‌خوام از این استفاده کنم؟
    اگر واقعا عادت به‌‌استفاده از بعضی وسایل آشپزخانه را ندارید چرا آنها را نگه می‌‌دارید؟
    هرگز شیشه‌‌ها و قوطی‌‌های دور ریختنی موادغذایی را به‌‌این بهانه که روزی به‌‌دردتان می‌‌خورند جمع نکنید مگر اینکه یکی دوتا از آنها واقعا برایتان کاربرد داشته باشند.
    آشپزخانه را به انبار شیشه‌‌ها و قوطی‌‌های بازیافتی تبدیل نکنید.
    ۲-نگه‌‌داری مواد‌‌غذایی در ظروف یک شکل
    خشکبار، حبوبات، برنج، انواع پاستا و ماکارونی، مربا و ترشیجات را در ظرف‌‌های شیشه‌‌ای و یکسان نگه‌‌داری کنید.
    با این روش هم‌‌راحت‌‌تر از آنها استفاده می‌‌کنید و هم یخچال و قفسه‌‌های کابینت همیشه مرتب و زیبا هستند.
    ۳- مواد غذایی
    اگر مواد غذایی را به‌‌شکل عمده خریداری می‌‌کنید یک قفسه از کابینت را برای نگهداری از آنها دسته‌‌بندی و مرتب کنید.
    اگر نمی‌‌خواهید داخل کابینت را اشغال کنید آنها را در قفسه‌‌های پلاستیکی بگذارید و باتوجه به فضاهایی که در خانه در اختیار دارید، قفسه‌‌ها را جاسازی کنید.

    ۴- فضاهای باریک و عمودی را هدر ندهید. اگر فضای آشپزخانه کوچک است، برای استفاده‌‌ی بهتر از فضا‌‌های خالی آشپزخانه از قفسه‌‌های پیش‌‌ساخته استفاده‌‌کنید.
    کنج‌‌های خالی وباریک را قفسه‌‌بندی کنید و شیشه‌‌های روغن، سس و ادویه را چیدمان کنید.
    ۵- وسیله‌‌ها را سرجایشان بگذارید.
    عادت کنید که بعد از آشپزی وسایلی که استفاده کرده‌‌اید را سرجایشان بگذارید.
    روی سطوح کابینت را شلوغ نکنید و ظرف‌‌های اضافه را جمع کنید.
    بی‌‌حوصله آشپزی نکنید تا انگیزه داشته‌‌باشید که همه‌‌جا را مرتب کنید.
    آشغال‌‌ها را سریع خالی کنید، ظرف‌‌های کثیف را داخل ماشین ظرفشویی یا سینک بچینید.
    ۶-سفره پهن کنید
    برای اینکه هنگام آشپزی همه‌‌جا کثیف نشود پیش از شروع کار یک سفره روی میز یا کابینت پهن کنید در این‌‌صورت نیازی نیست که مدام کابینت‌‌ها را دستمال بکشید.
    ۷-وسایل مورد استفاده را جلوی دستتان بگذارید.
    روغن، ادویه و سس‌‌ها را جلوی دست بگذارید تا مجبور نباشید هربار همه‌‌ی قفسه‌‌ها را بالا و پایین کنید.
    مسلما از بعضی از ظروف بیشتر استفاده می‌‌کنید آنها را در کابینت‌‌های جلوی دست بگذارید.
    قابلمه‌‌ها را در کابینت نزدیک گاز‌‌و ظروف غذا را نزدیک میز اپن یا میزناهارخوری بگذارید.
    بااین‌‌کار وقت‌‌کمتری را صرف می‌‌کنید و آشپزخانه همیشه منظم خواهد بود.
  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    واقعا باید وسایلی و که ازش استفاده نمیشه و رد کنیم بره واقعا الکی جا میگیره امروز منم یه نگاهی میندازم به همه جا
  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    💖نیم فنجان جوش شیرین + یک فنجان سرکه = باز شدن راه آب💖
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    🎀اگر شیشه ای شکسته شده است، بعد از جمع کردن خرده شیشه ها، چراغ قوه بر روی کف زمین بیاندازید تا اگر چیزی باقی مانده که ندیده اید، بدرخشد🎀
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    🎀دور شیشه نوشیدنیتان را با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید. بعد از یک ربع نوشیدنی شما کاملا یخ می شود.🎀

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    🎀به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود.🎀

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    برنج رادر داخل دومشت قراردهیدو نفس گرمی به آن بدمیداگربوی مطبوع برنج ر احساس کردیداین محصول با کیفیتی است.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان