خانه
16.5K

نکات لازم برای پخت کتلت ایرانی اصیل...

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۳/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی

    اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

    نکاتی برای پخت کتلت,روش های پخت کتلت


     


    * از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .

    * گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).



    *هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ). 

    * کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.



    * برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.

    * زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان