۱۸:۳۴ ۱۳۹۶/۱۱/۴
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
من خودم به شخصه گوشت گوسفندی رو به گوساله ترجیح میدم....
گوشت گوسفند معمولا چرب هست و رگه های چربی ویا به اصطلاح پی در لابه لای بافت گوشت دیده میشه و صد البته خیلی از افراد بخاطر همین بافت چربی گوشت گوسفند رو دوست ندارند.
اما بنظر من برای همه خورشت های ایرانی باید از گوشت گوسفند استفاده کرد.
گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله بافت نرم تری داره، چرب تر هست و دیگه اینکه رنگش هم صورتی کم رنگتری نسبت به گوشت گوساله داره.
در طب سنتی هم به مصرف گوشت گوسفندی تاکید شده چون طبع گرم داره برخلاف گوشت گوساله که طبعش سرده و خون ساز هم هست.