من این تاپیک رو زدم تا خانم های کدبانوی سایت، تجربیاتشون رو در مورد 0 تا 100 گوشت قرمز و خریدن گوشت اینجا بذارن. از مسایل ساده مثل تفاوت شکل یا بوی گوشت خام گوساله و گوسفند، تا اینکه هر قسمت گوشت برای چه نوع آشپزی مفیده، اصلا قسمت های مختلف گوشت چه اسمی دارن، چه شکلی هستن و ارتباط ظاهر گوشت قرمز با کیفیتش و ...
ترجیح میدم که مطالب تجربیات خود دوستان باشه و طوری نوشته بشه که من خوب سر در بیارم. چون هنوز در مورد خرید گوشت تجربه م کامل نشده.
با تشکر