خانه
10.4K

پاناکوتاهارو ببین !!!

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۵/۴
    avatar
    کاربر جديد|47 |88 پست

    پاناکوتاهارو ببین !!!

    پاناکوتاهارو ببین !!!

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۵/۴
    avatar
    aydakh
    کاربر جديد|47 |88 پست

    پاناکوتاهارو ببین !!!

    پاناکوتاهارو ببین !!!

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۵/۴
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
    بسیار عالی
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۵/۵
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    خوشمزه به نظر میان
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۵/۵
    avatar
    aydakh
    کاربر جديد|47 |88 پست

    پاناکوتای پرتغالی

    پاناکوتاهارو ببین !!!
  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۵/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پاناکوتای وانیلی با سس انبه
    خامه صبحانه 400 گرم
    شیر 1 لیوان
    پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
    شکر 1/2 لیوان
    انبه 2 عدد
    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری 
    وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    پاناکوتا وانیلی با سس انبه
    طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
    انبه ها را پوست بکنید و گوشت انبه را جدا کنید و همراه با پودر هل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه گرم شود ، انبه را با پشت چنگال خوب له کنید سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
    پوره انبه را به ارتفاع 1 بند انگشت داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
    2 قاشق چایخوری باقی مانده پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
    برای تهیه پاناکوتا خامه ، شیر ، شکر و اسانس وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مواد داغ شوند ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید ، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی که بسته شده است بریزید.
    پاناکوتاها را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی آنها را با تکه های انبه تزئین کنید.
    نکته: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.

    پاناکوتاهارو ببین !!!
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پاناکوتای اکسپرسو

    ● مواد لازم:
    ▪️ قهوه تلخ: ۲۰۰میلی لیتر
    ▪️ پودر ژلاتین: ۱۱گرم
    ▪️ خامه غلیظ: ۳۵۰میلی لیتر
    ▪️ شیر: ۱۵۰میلی لیتر
    ▪️ خاک قند: ۵۰گرم
    ▪️ وانیل: کمی
    ▪️ قهوه برای تزئین
     
    مواد لازم برای شربت قهوه:
    ▪️ قهوه اکسپرسو: ۱۵۰میلی لیتر
    ▪️ خاک قند: ۵۵گرم
    طرز تهیه:
    قهوه در حال جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا حل شود. خامه، شیر، خاک قند و وانیل را باهم مخلوط کنید به آرامی حرارت دهید، تا به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید به مخلوط قهوه اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
    مخلوط را در ۴ظرف یک نفره بریزید و به مدت ۶ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
    نیم ساعت قبل از سرو شربت را تهیه کنید.
    برای تهیه شربت قهوه اکسپرسو و خاک قند را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بماند تا غلیظ شود.
    برای جداکردن پاناکوتا، با استفاده از چاقو کناره پاناکوتا را از ظرف جدا کنید و برای ۲ثانیه در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید و ظرف را برگردانید.
    روی پاناکوتا شربت بریزید و با دانه های قهوه تزئین کنید.

    پاناکوتاهارو ببین !!!
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۵/۷/۱
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان